Take a fresh look at your lifestyle.

Construcțiile megalitice generează câmpuri electromagnetice, capabile să modifice conștiința umană

Unele studii alternative sugerează că anumite construcții megalitice sunt capabile să-și genereze propriul câmp energetic și astfel devin adevărate ”uzine”, care pot modifica starea de conștiință umană.

În 1983, Charles Brooker a efectuat o serie de studii prin care a reușit să determine prezența unui anumit nivel de magnetism în unele locuri sacre.  În timpul acestor studii, cercetătorii au explorat mai multe construcții megalitice și astfel s-a născut această teorie.

Totul a început atunci când au fost studiate misterioasele pietre din Rollright, Anglia. Magnetometrele au arătat că aceste pietre, așezate în formă de cerc, atrag un soi de energie necunoscut, după care păreau să pulseze această energie, asemănătoare cu valurile provocate de o piatră aruncată într-un lac.

Analizele efectuate de Brooker au arătat că intensitatea acestui geomagnetism era foarte scăzut la interior și creștea semnificativ spre exterior.

Energia din templul Idfu

În templul Idfu din Egipt există un zid, al cărui interior este pătruns de o energie complet diferită de cea găsită în spațiul din jurul blocurilor de piatră din Rollright. Există o serie de inscripții vechi, care sugerează că atunci când a fost ridicat acest templu, constructorii s-au confruntat cu o serie de energii necunoscute. Acestea par să provină din Pământ și generează un câmp energetic, care nu poate fi explicat nici în ziua de astăzi.

Un alt fapt interesant este că templul Idfu a fost ridicat în cinstea zeului suprem, Șarpe. În multe culturi, șarpele era un simbol care reprezenta liniile sinuoase ale forțelor energetice emise de Pământ pe care oamenii de știință le numesc curenți telurici.

Loading...

Legile care guvernează forțele naturii

Se pare că vechii arhitecți au reușit să controleze legile naturii. Studiul câmpurilor energetice în interiorul și în jurul sitului megalitic de Avebury, cel mai mare cerc de piatră construită de om, a arătat că pietrele au fost așezate în așa fel pentru a atrage curenții telurici.

 Studiul a fost realizat în 2005 de către John Burke, care a publicat rezultatele în cartea sa „Semințele cunoașterii și rezonanța pietrei„.

Electrozii montați pe anumite pietre au demonstrat că acolo se generează o energie extrem de puternică, de formă circulară, la fel ca în cazul pietrelor din Rollright.

Activitatea electromagnetică detectată în situl arheologic Avebury este redusă în timpul nopții și crește progresiv către orele de dimineații. Burke a descoperit, de asemenea, că pietrele Avebury ar fi fost intenționat poziționate astfel, încât să transmită curenți electromagnetici într-o singură direcție. Oare ce mașinărie trebuia alimentată cu această energie?

Construcțiile megalitice

Acest mecanism este foarte similar cu acceleratoarele moderne ale particulelor, în care ionii se mișcă în aceeași direcție. Se presupune că structurile megalitice sacre ar avea ca scop acumularea energiei electromagnetice, care conține numeroase particule de magnetit. Acest mineral este considerat a fi sacru pentru că are un efect miraculos asupra glandei pineale.

Concluzia nu poate fi decât una singură. Cei care au ridicat aceste construcții sacre avea habar despre puterile paranormale pe care le deține omului și care se pot activa odată ce glanda pineală este trezită. Și atunci nu putem să ne întrebăm decât dacă noi, cei din prezent, putem să ne considerăm civilizația cea mai avansată, care a trăit pe Terra?

loading...

Comentariile sunt închise.