The news is by your side.

Constructii misterioase pe Luna. Oare cui apartin?

0

Luna este una dintre cele mai controversate planete pentru că de-a lungul timpului au existat numeroase speculaţii cu privire la vârsta sa, sau chiar la momentul în care omul a pus piciorul pentru prima dată pe solul selenar. Oamenii de ştiinţă au susţinut întotdeauna că nu există viaţă pe Lună şi că satelitul Pământului nu mai are niciun mister pentru noi, pământenii. Din această cauză expediţiile selenare au încetat să se mai desfășoare. La prima vedere această explicaţie pare destul de logică, dar ce ne facem atunci când diverse informaţii ciudate apar despre misteriosul satelit?

În imaginile următoare, atât cât şi în filmarea care preceda acest articol, putem să observăm anumite construcții inexplicabile care se regăsesc pe Lună. Şi atunci nu putem să ne întrebăm decât care este motivul pentru care aceste informaţii vitale despre Lună ne sunt ascunse voluntar? Dacă satelitului natural al Pământului i s-au descoperit toate misterele, atunci de ce opinia publică nu cunoaşte toate amănuntele? Oare teoria conform căreia Luna este habitatul unei civilizaţii extraterestre, iar pământenilor le-a fost interzis să mai pună piciorul acolo, nu începe să prindă contur?

Este adevărat că în ultima perioadă din ce în ce mai multe speculaţii referitoare la Luna sunt scoase în lumina reflectoarelor, dar trebuie să nu uităm că o vorbă celebra românească susţine că fum fără foc nu o să iasă niciodată. Şi atunci care este adevărul despre Lună? Priviţi imaginile următoare şi trageţi singuri concluziile.

(click pe imagini pentru mărire)

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și