Constructii extraterestre filmate pe Luna de satelitul Chang’e-2

Odată cu dezvoltarea economică pe care China o experimentează în ultimul deceniu, cucerirea spaţiului a devenit o problemă vitală pentru una dintre cele mai puternice tari din lume. În acest fel, satelitul chinezesc Chang’e-2 a fost lansat într-o misiune fără precedent de a prelua date şi imagini de pe Lună. Spre surprinderea tuturor, imaginile capturate de satelitul spaţial sunt incredibile, pentru că se pot observa ruine ale unor construcţii extraterestre pe satelitul Pământului.

Există o teorie conforma căreia se crede că NASA a bombardat în mod deliberat aceste vestigii pentru a ascunde orice urmă de adevăr pe care Luna o ascundea. În filmarea ataşată se pot observa urmele lăsate de un asemenea bombardament precum şi ruinele unei construcţii care încă se regăseşte pe satelitul Pământului. În cazul în care imaginile de mai sus sunt reale, aşa cum susţin oficialii chinezi, NASA are o mare problemă şi trebuie anchetata pentru fraudă şi trădare. După acest prim filmuleţ sursele oficiale chinezeşti susţin că în următoarea perioadă toate imaginile şi filmările capturate de satelitul Chang’e-2 vor fi puse la dispoziţia publicului larg pentru că adevărul să iasă o dată pentru totdeauna la suprafaţă. În acest fel se prefigurează o nouă eră a afişării adevărului despre planetele din sistemul nostru solar cât şi despre istoria acestora.

Naraţiunea din această filmare a fost adăugată după ce imaginile au fost filmate şi vrea să evidenţieze minciună pe care NASA o expune publicului larg, cum că pe Lună nu există nimic suspect.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și