Conspiratii

Conspiratorii Ierarhiei: viitorul omenirii în mâinile Illuminati

De curând, John Coleman, scriitor american a publicat cartea Conspiratorii Ierarhiei. Este vorba despre o carte care ne prezintă viitorul omenirii care va fi guvernat de către Illuminati. Un guvern mondial va guverna lumea. Acesta va uni toate religiile, toate sistemele monetare. Ei își propun anihilarea tuturor formelor de identitate națională.

Vă prezentăm câteva dintre aceste considerații. Rămâne ca fiecare dintre noi să le judecăm, să le înțelegem sau să le respingem.
Politica de a accepta câți mai mulți migranți este o strategie a guvernului din umbră. Cei care își vor apăra cultura și religia vor fi considerați extremiști.

Se urmărește distrugerea lui Dumnezeu și a religiei creștine. Societatea umană este antrenată în propria autodistrugere.
Când societatea umană este terorizată, membrii ei renunță la drepturile și libertățile fundamentale, în speranța că securitatea lor va fi asigurată prin forță.

Alexander Rahr este politolog și istoric german. Într-o conferință pe care a susținut-o în 20 septembrie 2016, el a declarat că în următorii 20 de ani lumea se va transforma într-un spațiu totalitar și tripolar. Trei mari alianțe își vor disputa supremația mondială. America de Nord și Europa de vest vor forma blocul transatlantic, cel de al doilea va fi blocul eurorasic, format din Rusia, China, Turcia, Iran și India. Cel de al treilea bloc va fi format din țările din Orientul Mijlociu.

Celelalte țări nu vor conta în acest scenariu. Rahr a mai spus că în Africa de Nord există un arc de instabilitate și extremism care nu va putea fi oprit de forțele guvernamentale.

Declarațiile lui Rahr trebuie asociate cu faptul că o bună parte dintre americani îl consideră pe Donald Trump spion rus. La scurt timp, Putin a făcut o declarație năucitoare. El a spus că Rusia poate anihila SUA într-o jumătate de oră.

Cu câteva luni în urmă, Rusia a efectuat un test al unui prototip de vehicul hipersonic. Arma hipersonică poate lovi o țintă situată în oricare punct din lume. China a efectuat șase teste hipersonice și toate au fost un succes.

În ceea ce privește Rusia, racheta hipersonică Zircon atinge o viteză de șase ori mai mare ca cea a sunetului. Aceste rachete vor fi lansate de pe submarine de generația a cincea.

Rusia și China au început o nouă cursă a înarmării. Armele hipersonice se împart în trei categorii, rachete, drone și sisteme antisatelit. Racheta hipersonică este cea mai periculoasă și poate atinge 22000 km/h.

illuminati-member-reveals-all Conspiratorii Ierarhiei: viitorul omenirii în mâinile Illuminati

Ca să preia puterea, Noua Ordine Mondială are nevoie de o reașezare geopolitică. Aceasta nu se va putea realiza pașnic. Un prim pas în această strategie pare că a fost înfăptuit, distrugerea Comunității Europene. Urmează valorile și normele europene.

loading...
Comments
To Top