Conspirații și comploturi din lumea întreagă

Se știe că americanii sunt marii maeștri ai teoriilor conspirației. Vă prezentăm câteva astfel de cazuri, care și astăzi ridică semne de întrebare.  Barack Obama are numele adevărat de Barack Hussein Obama și este musulman. Nu este o farsă și nici nu vreau să creez o polemică. În cursa electorală spre Casa Albă mulți ziariști au lansat această temă și au cerut să fie dat publicității certificatul său de naștere.

Stafful de campanie a fost obligat să facă acest lucru, mai mult a susținut că președintele este creștin și nu musulman. Certificatul de naștere prezentat presei nu era în original și totodată era o variantă prescurtată. Rumorile revin în 2010, când revista Time Magazine face un sondaj și 24% dintre americani răspund că preşedintele lor este musulman.
Mai mult, americanii s-au divizat atunci când s-a pus problema construcției unei moschee în New York. Evident că republicanii l-au atacat pe Obama că are un interes direct în această construcție.

Aflat într-o vizită în Cairo, președintele a spus că el s-a născut dintr-un tată kenyan care era musulman. Constituția SUA nu permite ca o persoană care nu este născută pe teritoriul acestui stat să poată fi președinte. Sunt persoane care susțin că Obama s-ar fi născut în Kenya și de aici au început tot felul de supoziții și polemici.

Congresmenul Liddy susține că a văzut un document semnat de bunica paternă, în care aceasta declară că nepotul său s-a născut în Kenya. O echipă a televiziunii CNN a mers în Hawai, locul unde Obama susține că s-a născut, în speranța de a afla date cu privire la nașterea lui Obama. Omare parte din arhiva primăriei fusese distrusă, astfel că nu au putut fi luate informații cu privire la veridicitatea nașterii sale. Se știe că americanii sunt marii maeștri ai teoriei conspirației.

Articole și cărți recente au reluat analiza evenimentelor tragice petrecute în 11 septembrie 2001, și au ajuns la concluzii care diferă de cele furnizate de către autoritățile americane. Arhitecți și constructori americani au ajuns la concluzia că Turnurile Gemene, la anvergura pe care o aveau, nu puteau să se scufunde, numai pentru că două avioane au avut impact cu ele. Sunt numeroase voci care afirmă că producerea tragicului eveniment are alte cauze. Există declarații ale martorilor oculari care afirmă că exploziile s-au declanșat în partea de jos a turnurilor, înainte de impactul cu cele două avioane.

Loading...

Elvis Presley trăiește, undeva ascuns de ochii lumii. Pe ce se bazează afirmația de mai sus, pe care o susțin unii americani și nu numai? Pe piatra funerară de la mormântul său este inscripționat prenumele de Aron și nu Aaron, așa cum arată certificatul său de naștere. Mulți scriitori englezi și-au pus întrebarea, în mod public, dacă Shakespeare a trăit cu adevărat.

Este cunoscut faptul că Shakespeare în operele sale este magnificul maestru al limbii engleze. Cum ar fi posibil ca actorul și omul de afaceri, cunoscut sub numele de Shakespeare de Stratfort, mediocru în existența sa, să fie marele Shakespeare? Puține detalii sunt cunoscute despre viața lui Shakespeare, care rămâne un mister și astăzi. Paul McCartney este mort. Este o legendă care circulă în Marea Britanie. El ar fi murit într-un accident de mașină în 1966 și ar fi fost înlocuit în formație de o sosie de a sa.

conspiratii

Pe coperta discului Abbey Road el este singurul dintre cei patru care este desculț. De ce face notă discordantă?
Doctorul american Douglass susține că virusul care produce Ebola a fost creat în 1976, în laborator, cu scopul de a diminua populația Terrei. El declară că CIA și KGB au un plan de decimare a populației. Multe evenimente istorice sunt explicate de către istorici prin implicarea Iluminaților sau a Grupului Bilderberg. Ei susțin că în spatele Uniunii Europene și a FMI sunt aceste grupări.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...