Take a fresh look at your lifestyle.

Conspiratia din spatele avionului 447 prabusit in Oceanul Atlantic

În seara zilei de 31 mai 2009, zborul 447 al companiei Air France, a decolat de pe aeroportul din Rio de Janeiro pentru a se îndrepta spre Paris. Avionul nu a mai ajuns niciodată la destinație, iar cei 216 pasageri însoțiți de cei 12 membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa în apele Oceanului Atlantic.

Dintr-o dată toate legăturile cu avionul s-au întrerupt, atunci când acesta s-a apropiat de marginea zonei de supraveghere radar a Braziliei. Rămășitele avionului au fost căutate mai multe zile şi nici până în ziua de astăzi nu se ştie dacă ele au fost descoperite cu adevărat. Dar ce s-a putut întâmpla cu avionul?

Există zvonuri care spun că zborul 447 a fost atins de o rază laser provenită de la o armă de ultimă generație pe care armata SUA tocmai o testase în Oceanul Atlantic. Aceasta să fie oare cauza pentru care autoritățile braziliene au întârziat să apară cu declarațiile de presă cu privire la descoperirea rămășitelor avionului? Din ce cauză cutiile negre nu au fost niciodată găsite?

S-a speculat că guvernul SUA a avut nevoie de câteva zile şi de promisiunea unor ajutoare economice pentru ca autoritățile braziliene să intre în acest joc murdar.

Unii adepţi ai conspirației sugerează că pasagerii acestui zbor nu s-au îmbarcat niciodată în avionul dispărut, pentru că acesta era sortit să fie utilizat drept ţintă de antrenament. În schimb, cei care îşi cumpăraseră bilete au fost trimiși la o mină de cărbune din Colorado pentru a ajuta extragerea cărbunelui într-o perioadă de criză economică.

Loading...

În cele din urmă echipajele de salvare ar fi găsit o epavă care nu se poate certifica dacă a aparținut avionului care efectua zborul 447. Este posibil ca întârzierea cu care a fost găsită presupusa epavă să fi constituit o măsură de siguranţă împotriva unor eventuale probleme apărute ulterior în legătură cu acest plan? Nu vom afla niciodată adevărul până la urmă.

loading...