Consiprație sau adevăr? Cercetători care au studiat planeta Nibiru au murit în condiții misterioase

De curând, o teorie tulburătoare circulă printre astronomii din întreaga lume. Mai mulți cercetători care au studiat planeta Nibiru au murit în condiții misterioase.

Mulți susțin că aceștia au fost asasinați pentru că au încercat să facă publice anumite informații considerate secrete. Dacă s-ar publica aceste informații s-ar crea o panică mondială. Ultimele decese au fost ale astronomului american Robert Harrington, angajat la US Naval Observatory și Rodney Marks, astronom la un observator de la Polul Sud.

Ambii au declarat că au probe cu privire la existența planetei Nibiru, o planetă pe care ar exista viață extraterestră. Robert Harrington a făcut o descoperire epocală. El a fost primul care a identificat Charon ca lună a lui Pluton.

Mai târziu, a declarat că în spatele planetei Pluton se află ascunsă o planetă de dimensiuni mari care a creat anomalii în orbita planetelor Uranus și Neptun. Harrington a avut o trainică prietenie cu Zecharia Sitchin, celebrul cercetător care a tradus tăblițele sumeriene cu privire la existența planetei Nibiru. Sitchin susținea că trecerea planetei Nibiru prin sistemul nostru solar, o dată la 3600 de ani, produce dezastre incomensurabile.

La începutul anilor 90, s-a spus că planeta Nibiru este gazoasă, asemănătoare cu Uranus și Neptun. Harrington a fost primul care a susținut că nu toată planeta este gazoasă și că o parte este locuită de o civilizație extraterestră. Înainte cu câteva zile de a face o conferință de presă cu privire la planeta Nibiru, Harrington a murit în mod suspect.

Rodney Marks a lucrat mulți ani la un observator de la Polul Sud, locul de unde se poate observa cel mai bine planeta Nibiru, pentru că orbita Soarelui este înclinată spre Pământ. Marks a murit la vârsta de 32 de ani, în mod subit.

Loading...

nibiru

După 6 luni, cadavrul a fost transportat în Noua Zeelandă unde s-a efectuat autopsia. S-a constatat că moartea survenise ca urmare a otrăvirii cu etanol. După câțiva ani, unul dintre  apropiații lui Marks, medicul Robert Thomson, care a lucrat la același observator cu Marks, moare în condiții suspecte.

loading...

Comentariile sunt închise.