Conflictul israeliano-palestinian: Anonymous intra in razboi!

Conflictul israeliano-palestinian: Anonymous intra in razboi!

În timp ce armata israeliană, Tashal, vizează punctele strategice din Fâșia Gaza, guvernul Benjamin Netanyahu a făcut un anunț şocant cum că va tăia accesul la internet înteritoriile ocupate”. Această amenințare a pus pe jar faimoasa grupare Anonymous, care la rândul său amenință Israelul cu represalii pe măsură.

Întreaga poveste a început în urma anunțului făcut de guvernul israelian care dorește cu ardoare, din motive politice cât și militare, ca să oprească accesul la internet în teritoriile pe care le controlează din Fâșia Gaza. Momentan, lupta din Fâșia Gaza este în plină desfășurare, iar pentru a limita comunicarea cât și mușamalizarea atrocităților pe care armata Tashal le desăvârșește în zonă se dorește cu ardoare limitarea accesului la internet tuturor palestinienilor.

Un mesaj lansat ieri pe Twitter anunța că armata israeliană are undă verde de a intra în teritoriile ocupate. În acel moment a intrat în scenă gruparea Anonymous care a lansat un mesaj oficial pe această pagină de internet. Mesajul are caracterul de a apăra populația palestiniană de măsurile aberante și barbaria de care dă dovadă Israelul.

În acest fel, Anonymous lansează un avertisment Israelului de a nu tăia accesul la internet înteritoriile ocupate” pentru că altfel mai multe atacuri informatice vor fi lansate asupra serverelor israeliene.

Încetați și abandonați politica de asuprire pe care o aplicați săracilor și inocenților cetățeni palestinieni sau veți cunoaște întreaga furie de care poate să dea dovadă întreaga grupare Anonymous. Noi suntem Anonymous. Noi suntem peste tot. Noi suntem Legiunea. Noi nu iertăm. Noi nu uităm., amenință în mod oficial gruparea Anonymous.

Loading...

De fapt, motivul ascuns de la care a pornit amenințarea Anonymous este asasinarea liderului Hamas, Ahmed al-Jabari, și postarea filmării pe Youtube. Armata israeliană a mers prea departe și politica de asuprire a unor oameni cinstiți precum palestinienii, lezează interesele Anonymous.

Odată cu intrarea Anonymous în conflictul israeliano-palestinian, lucrurile pot lua o întorsătura stranie pentru ca în condițiile în care securitatea informatică va fi atacată sistematic, Israelul poate să sufere pagube incomensurabile. Este important ca partea israeliană să realizeze potențialul pericol la care se va expune dacă nu ia în seamă ameninţarea venită din partea hackerilor Anonymous. Este clar că vom asista la primul război purtat pe internet din istoria omenirii. Rămâne de văzut ce parte va câștiga în cele din urmă.

loading...

Related posts