Conexiunea cosmică: Coincidența stranie între Galilei, Einstein și Hawking

Conexiunea cosmică: Coincidența stranie între Galilei, Einstein și Hawking

Unul dintre cele mai mari mistere ale vieții noastre sunt coincidențele. Acestea par întâmplătoare, dar atunci când mai multe fapte au o legătură stranie între ele, devin frapante sau șocante. Una dintre cele mai mari coincidențe este legătura cosmică între trei cei mai importanți oameni de pe această planetă: Galileo GalileiAlbert Einstein și Stephen Hawking.

Ce sunt coincidențele?


Unul dintre cei mai apreciați fizicieni ai acestei planete, Albert Einstein, definea coincidențele precum ” felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”. Această perspectivă ridică în lumina reflectoarelor semnătura divinității, care este pusă pe orice lucru, care se petrece pe această planetă.

De partea cealaltă, textele sacre indiene susțin că coincidențele nu există propriu-zis, ci fenomenele și lucrurile care se petrec sunt de fapt rezultatele karmei. Lucrurile din viaţă sunt predestinate de viețile noastre anterioare. Fiindcă nici în cele mai neînsemnate evenimente nu există coincidențe.

Lumea noastră modernă, definește o coincidență precum o potrivire incidentală și neașteptată dintre două sau mai multe fenomene. Această definiție este preluată din teoria celebrului Carl Jung, care numea aceste fenomene drept sincronități, care, aparent nu au legătură între ele, dar se petrec în același registru temporal.

Pe de altă parte, esotericii susțin că nimic nu este întâmplător, iar coincidențele trebuie interpretate precum niște semne, pe care oamenii le primesc din inima Universului. Aceste semne trebuie percepute și înțelese pe deplin și abia apoi se poate descifra mesajul Universului.

Coincidența Galilei  – Einstein – Hawking


La prima vedere singura legătură reală dintre acești trei oameni este că au fost fizicieni, însă, Universul sau divinitatea le-a oferit o legătură cosmică mult mai complexă.

Loading...

Marea coincidență se referă la momentele nașterii și morții ale acestor trei personaje, extrem de importante pentru dezvoltarea omenirii din punct de vedere științific.

În primul rând, Galileo Galilei s-a născut la data de 15 februarie 1564 și a murit la data de 8 ianuarie 1642.

Trei sute de ani de la moartea lui Galilei, adică în ziua de 8 ianuarie 1942 s-a născut fizicianul britanic Stephen Hawking. Acesta a murit în urmă cu câteva zile, adică în ziua de 14 martie 2018.

Interesant este faptul că în urmă cu 139 de ani înaintea morții lui Hawking, se năștea Albert Einstein, pe 14 martie 1879, care a murit în ziua de 18 aprilie 1955.

Albert Einstein și Stephen Hawking au murit la aceeași vârstă, 76 de ani. Un alt fapt interesant este că ziua de 14 martie, adică când s-a născut Einstein și când a murit Hawking este considerată ziua internațională a constantei Pi. 03.14 – adică 3,14, care este constanta Pi.

loading...

Related posts