Conducte de origine extraterestră, cu o vechime de 150.000 de ani, descoperite într-o piramidă din China

0

Pământul este plin de mistere. În diferite zone ale globului s-au descoperit numeroase artefacte care nu doar că ridică numeroase semne de întrebare, dar contrazic din toate punctele de vedere istoria antică pe care am învățat-o în școală.

Un asemenea loc este în provincia chinezească Qinghai. În apropierea Muntelui Baigong arheologii au descoperit o piramidă la baza căreia se regăsesc numeroase țevi de alimentare și scurgere. Conductele variază ca dimensiuni, cea mai mică are dimensiunea unei scobitori, în timp ce cea mai mare are câțiva țoli. Cel mai interesant fapt este că ele au o vechime de cel puțin 150.000 de ani.

Bineînțeles că întrebarea la care nu poate să răspundă nimeni este: Cine a realizat aceste conducte? Istoria acceptată ne învață că primii oameni care au străbătut zona respectivă au fost triburile nomade, în urmă cu aproximativ 30.000 de ani. Se presupune că înainte nu a fost locuită de nimeni pentru că în conformitate cu teoriile actuale, omul, dezvoltat din punct de vedere tehnologic, nu ar fi avut cum să existe în vremea în care conductele au fost construite.

Piramida în cauză a fost descoperită în 2002, de către un grup de arheologi chinezi. Mostre din țevile în cauză au fost prelevate și trimise către un laborator specializat. Folosindu-se tehnica termoluminiscență s-a determinat că obiectele misterioase au o vechime de 150.000 de ani. Această tehnică determină momentul exact când un obiect a fost expus pentru ultima dată la lumina Soarelui sau chiar încălzit, motiv pentru care nu poate exista nicio marjă de eroare.

Pentru ca istoria să nu fie dărmată din temelii, unii specialiști au încercat să explice că conductele în cauză s-au creat în mod natural. Această ipoteză este de-a dreptul hilară în condițiile în care o piramidă nu se construiește singură și cu atât mai puțin numeroase țevi de scurgere îmbinate perfect între ele.

Specialistul chinez Yang Ji a declarat presei că este ferm convins că atât piramida, cât și conductele sunt opera unor ființe inteligente, venite de pe o altă planetă, care din anumite motive au venit pe Terra. Această teorie pare să prindă contur pentru că alimentarea cu apă a piramidei s-a făcut dintr-un lac cu apă dulce din apropiere, iar scurgerea se realiza într-unul cu apă sărată.

Mai mult de atât, rezultatele laboratorului au fost și mai șocante pentru că 8% din materialul din care au fost realizate nu a putut fi identificat. În acest sens, specialiștii sunt de părere că materialul provine de pe o altă planetă pentru că pe Terra nu există.

Loading...

tevi extraterestre

Zheng Jiandong, un alt specialist care a analizat conductele misterioase, a descoperit că ele sunt extrem de radioactive. Acest fapt poate fi considerat un aspect hotărâtor cu privire la originea acestor țevi.

Chiar dacă această teorie există doar la nivel speculativ, nu există prea mulți specialiști care o susțin din cauză că istoria antică a planetei ar trebui schimbată din temelii și atunci prăpastia care ne separă de adevăr s-au surpa pentru totdeauna.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și