Concluziile cazului OZN-ului prăbușit în Rusia (imagini incredibile)

În 29 noiembrie 1968, ziarul Sverdlovsk prezenta un articol incredibil cu privire la mai multe sfere luminoase care au putut fi văzute cu ochiul liber zburând deasupra orașului rusesc Berezovski. Cel mai interesant fapt din toată această poveste fascinantă este că o serie de martori au văzut cum unul dintre aceste lumini stranii s-a prăbuşit.

În aceeași zi, serviciile secrete, care în acea vreme purtau numele de KGB, au intrat în alertă. O echipă de specialiști s-a deplasat la locul incidentului și a început o adevărată anchetă asupra aparatului de zbor extraterestru.

Inițial, concluziile anchetei au fost clasificate ca top secret, dar o scrisoare semnată de colonelul Grigoriev destinată Institutului de Cercetare din Moscova a ajuns întâmplător pe mâna unor terți. În aceasta era descrisă cu lux de amănunte întreaga operațiune, cât și descoperirile efectuate.

Era vorba despre o navă extraterestră, care se prăbușise lângă Berezovski din cauza unor probleme tehnice. Aparatul de zbor era de dimensiuni extrem de mici, doar 3 metri înălțime și 5 diametru. Înăuntrul OZN-ului au fost descoperite mai multe rămășițe de extratereștri, care au fost comparați cu niște pitici. Aceștia erau de culoare verde și aveau formă înfricoșătoare. Toți erau morți, sau cel puțin așa au fost descriși. Cadavrele extratereștrilor au fost fotografiate și apoi prelevate cu mare atenție pentru a fi transportate către un laborator secret, unde a urmat autopsia.

Mai multe informații nu au scăpat niciodată de cortina de fier impusă de KGB și nici în ziua de astăzi nu se poate spune dacă rușii au descoperit de unde proveneau extratereștri și care era scopul lor pe Terra. Mai mult de atât, nu se poate preciza cu exactitate dacă tehnologia găsită în nava spațială a fost asimilată și în cele din urmă folosită.

Loading...

extraterestri

Acest caz este unul fantastic și demonstrează încă o dată că OZN-urile există peste tot prin jurul nostru și guvernele celor mai puternice țări cunosc în detaliu fenomenul care ne este prezentat de cele mai multe ori precum o mare iluzie.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și