The news is by your side.

Comunicări din spațiu. Cum a fost strămutată populația de pe Marte pe Terra

0

La 16 martie 1964, scriitorul francez Robert Charroux a fost martorul unui episod ciudat. De la un expeditor necunoscut, a primit un set de documente importante, care relatau cu lux de amănunte diverse evenimente stranii care aveau în centrul atenției o civilizaţie extraterestră.

Extratereștri își aveau originile în Proxima Centauri și locuiau pe o anumită planetă numită Baavi. Sistemul solar este cel mai apropiat de al nostru, la doar 4,3 ani lumină. Această civilizație extraterestră deține diverse cunoștințe avansate în mai multe domenii și datorită acestui fapt au reușit să realizeze anumite nave spațiale, care pot pătrunde în timpul pozitiv și cel negativ și astfel pot atinge viteze fantastice.

Încă din cele mai vechi timpuri, acești extratereștri foloseau nave de zbor care puteau atinge viteze inimaginabile de 280000 km/secundă (calculată după timpul de pe Terra).

Pentru că dețin o asemenea tehnologie, baavi au început să circule prin Univers și așa au ajuns în sistemul nostru solar. Aici au găsit două planete locuite, Marte și Terra. Prima dată i-au vizitat pe vecinii noștri de pe Marte, unde s-au înfiripat relaţii de prietenie între cele două rase. Condițiile de viață erau extrem de bune, dar treptat, din motive nespecificate, totul s-a schimbat brusc. Condițiile de viață s-au schimbat acum circa 14.000 de ani și singura șansă pentru ca marțienii să-și continue viața a fost ca ei să fie mutați pe Terra.

Strămutații trebuiau aclimatizați într-o zonă asemănătoare cu cea de pe Marte și în acest fel, omuleții cu pielea galbenă au fost duși în Munții Himalaya. Documentele speciale mai susțineau că întreg procesul ar fi durat cam 30 de ani, până ce întreaga populație de pe Marte a fost mutată pe Terra.

Pe Terra, baavi au întâlnit fiicele pământenilor de o frumusețe extrem de rară și s-au îndrăgostit de ele. Astfel s-a produs un conflict major și un număr de peste 900.000 de indivizi a trebuit să părăsească planeta Baavi și astfel s-au mutat pe Terra.

Această poveste pare desprinsă din imaginația complex de bogată a unui romancier, dar dacă privim puțin istoria omenirii, realizăm cât de adevărată poate să fie această relaţie. În textul antic, Epopeea lui Ghilgameș, există o relatare care susține că anumiți oameni au fost aduși de pe o altă planetă pe Terra. Metodele sunt de asemenea descrise și extratereștri sunt supranumiți zei.

oras-extraterestru-400x276 Comunicări din spațiu. Cum a fost strămutată populația de pe Marte pe Terra

Povestea spune că dintr-o dată s-a făcut noapte și zeii au coborât cu navele lor pe Terra. Au adus cu ei o populație ciudată din întunecatul Univers, pentru ca mai apoi să plece. Oare nu cumva există o legătură stranie între povestea documentelor secrete și acest pasaj din Epopeea lui Ghilgameș?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și