COMUNICAREA CU MORȚII – Experimente dincolo de imaginația oricui

COMUNICAREA CU MORȚII – Experimente dincolo de imaginația oricui

Friedrich Jurgenson s-a născut la Odessa, în anul 1903. Se specializează în pictură, iar în anul 1949, obține autorizația Vaticanului de a picta în cripta din interiorul Basilicii Sf. Petru. A fost o experiență morbidă care a durat timp de patru luni.

În anul 1915, Jurgenson vorbește pentru prima dată despre posibilitatea captării cu ajutorul undelor electromagnetice a vocilor celor care au trecut în lumea de dincolo.

Mai târziu, el avea să publice cartea Radiotelefonia cu morții, în care își explică experimentele. În 20 de ani, a reușit să înregistreze mii de voci ale defuncților.

După moartea sa, unul dintre prietenii săi a avut parte de o întâmplare neobișnuită. În timp ce urmărea un film, pe ecranul televizorului a apărut chipul lui Jurgenson.

Experimentul EVP, Fenomenul Vocii Electronice

În 12 iunie 1959, Jurgenson se afla într-o pădure unde înregistra ciripitul unor păsări. Reîntors acasă, a ascultat înregistrarea și a constatat că există o suprapunere de voci care transmiteau un mesaj în limba norvegiană.

Credința că personalitatea umană supraviețuiește morții, făcând posibilă comunicarea cu cei morți este fundamentală în spiritism. Tentat de lumea spiritismului a fost și Thomas Edison, care în ultima perioadă a vieții sale a lucrat la crearea unui aparat cu ajutorul căruia ar fi putut să intre în contact cu morții.

Transcomunicarea instrumentală

Există mărturii tulburătoare ale unor persoane care susțin că au purtat discuții cu morții prin intermediul magnetofoanelor, televizoarelor sau calculatoarelor.

În anul 1974, Constantin Raudive a înregistrat voci ale unor personalități decedate cu mult timp înainte. Acestea aparţineau lui Stalin, Hitler, Mussollini.

Comunicarea cu morții

Marcelo Bacci este celebru în Italia. Lucrează de peste 40 de ani la un post de radio, de unde comunică ascultătorilor mesaje din lumea de dincolo. Ascultătorul dă câteva informații despre defunct, după care, Bacci prezintă informații despre existența defunctului în lumea de dincolo.

morti-bizare

O întâmplare ciudată a avut loc în Franța, în anul 2000. Claude Jerome a fost un îndrăgit prezentator de televiziune. La câteva luni de la moartea lui, familia descoperă un mesaj vocal pe telefonul fix, în care Jerome își lua adio de la membrii familiei.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This