COMPUTERUL CARE NE SPUNE CÂND VOM MURI

Specialiștii din Marea Britaniei lucrează la un proiect mai puțin obișnuit. Realizarea unui computer care să răspundă cu multă precizie la o întrebare care ne dă fiori, dar suntem nerăbdători să aflăm răspunsul, cât mai avem de trăit?

Specialiștii susțin că în funcție de răspunsul pe care îl dă calculatorul vom putea să ne organizăm și să trăim cât mai bine perioada pe care o mai avem de trăit.

Răspunsul pe care îl dă calculatorul se bazează pe un scurt istoric pe care fiecare persoană îl va introduce în calculator. Începând cu număr de boli, intervenții chirurgicale, boli ale părinților, toate acestea stau la baza obținerii unui răspuns.

Părerile sunt împărțite cu privire la acest proiect. Unii îl consideră important și necesar, alții susțin că omul nu ar trebui să știe când moare, pentru că această povară, obsesie, i-ar schimba complet modul de viață, comportamentul.

În credința populară românească se spune că sunt semne care ar trebui să ne pună pe gânduri cu privire la sosirea morții. În primul rând, visele sunt un semn. Dacă visăm o persoană moartă care ne cheamă la ea este un semn malefic.

Dacă visăm o femeie care a născut, cineva apropiat va muri. Un alt semn rău este acela când o pasăre îți lovește cu ciocul fereastra. Atunci când ai ieșit din cimitir și constați că ai uitat ceva, nu te mai întoarce să iei acel obiect.

Loading...

Dacă se rupe cruce pe care o porți la gât, sfârșitul iți este aproape. Ochii decedatului nu trebuie lăsați deschiși pentru că va mai lua pe cineva cu el. O femeie însărcinată nu trebuie să participe la înmormântare. Dacă înmormântarea are loc vinerea, un al membru al familiei va muri în scurt timp.

Mortul care este udat de ploaie va mai lua cu el pe cineva.

Lista poate continua cu multe astfel de superstiții sau poate realități. Dincolo de toate acestea, există persoane au știut cu precizie când vor muri. Este al șaselea simț care le transmite această informație.

Este celebru cazul scriitorului Mark Twain care a făcut declarații, în timpul vieții, cu privire la ziua în care va muri. El a spus că în ziua în care cometa Halley va reapărea, el va muri. Moartea sa s-a produs exact în acea zi.

Abagram de Moivre a fost un celebru matematician francez. O mare parte din viața sa a dedicat-o calcului matematic cu privire la data morții unei persoane.

computer

El a observat că dormea cu 15 minute mai mult și a stabilit că atunci când aceste minute vor cumula 24 de ore va muri. Lucrurile au stat exact cum a demonstrat calculul matematic.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și