Comprimarea timpului, metoda de protecție folosită de Terra împotriva omului?

Timpul este un instrument de măsură pe planeta noastră, iar la nivel global un element după care Universul și-a extins tentaculele într-un mod încă necunoscut pe deplin.

Am fost învățați că o zi este compusă din 24 de ore și este exact ceea ce ceasurile din întreaga lume o arată. Cu toate acestea, timpul pare să fie o constantă oscilatorie, care a intrat într-un proces continuu de contracție. Problema dezvoltării acestei teorii s-a născut în 1978. Înainte de această dată fatidică, Terra acționa la o frecvență de numai 8 Hz. Această frecvență este similară cu starea de liniște și bucurie a creierului uman, care surprinzător sau nu, atunci când se află în stare latentă sau de veghe pulsează la aceeași frecvență.

Anumite studii sugerează că Terra este o planetă vie care influențează în mare măsură psihicul dar și intelectul tuturor ființelor pe care le găzduiește. Ceva s-a întâmplat și imediat după 78, frecvența de funcționare a planetei noastre a crescut brusc de la 8 Hz la 13 Hz. Unii specialiști sunt de părere că planeta a fost deranjată din starea de veghe în care se afla și brusc a fost împinsă să către un alt ciclu.

Aceasta este cauză pentru care schimbările climaterice sunt atât de evidente în ultima perioadă. O altă cauză se răsfrânge asupra oamenilor, care au devenit mult mai agitați, aflându-se permanent într-o stare de neliniște. 13 Hz înseamnă modul beta de funcționare a creierului uman, care a fost astfel forțat să treacă de la o stare de fericire și împlinire, la una de agitație și permanentă neliniște.

Influența pe care Terra o are asupra oamenilor este una dramatică. Dacă înainte de 78 timpul părea că se scurge lin, odată cu schimbarea frecvenței planetare și timpul, ca dimensiune, a început să se condenseze. Astfel, o zi are în continuare 24 de ore, dar este percepută de organismul uman ca având doar 16 ore. Nu se poate explica cu exactitate motivul pentru care planeta a accelerat ritmul de viață, dar este cert că în ziua de astăzi, cei mai mulți dintre oameni au senzația că nu mai au timp pentru a-și duce la bun sfârșit obligațiile zilnice.

Boli, viață tristă și frustrări acumulate

Un alt factor important care și-a pus amprenta pe viața socială sunt numeroasele boli cu care se confruntă oamenii. Acestea sunt de natură fizică, psihică, dar și intelectuală. Generațiile născute după 78 sunt diferite din mai multe puncte de vedere decât precedentele. Cei mai mulți dintre oameni sunt afectați de numeroase boli, obezitatea și-a făcut brusc apariția și nivelul IQ-ului a crescut brusc.

Probabil că regula evoluției a fost schimbată sau pur și simplu barbar încălcată și acesta este motivul pentru care oamenii devin mai inteligenți, dar sunt nimiciți de numeroase boli, care în trecut nu își arătau colții atât de des.

Stresul, este un alt aspect caracterizant al vieții din prezent. El poate fi atribuit multor cauze, dar cu siguranță că are o legătură directă cu modul de percepere al vieții. Oamenii nu au fost pregătiți să realizeze saltul evoluționist, motiv pentru care unii specialiști sunt de părere că specia se poate afla într-un mare pericol.

Creșterea frecvenței globale este atribuit unui altui fenomen contestat de unii dintre oamenii de știință, creșterea volumului planetei. Acest fapt este unul real și nu poate fi explicat de nicio teorie științifică acceptată în prezent. Și totuși, există anumite voci care consideră că este normal ca planeta să se dezvolte astfel atunci când se află în stare de alertă, adică funcționează la 13 Hz.

terra

Chiar dacă aceste teorii sunt contestate de cei mai mulți dintre oamenii de știință, problema este că problemele actuale nu pot fi altfel explicate. Timpul se comprimă continuu și frecvența de pulsare a planetei este în creștere. Într-o zi din viitorul apropiat, aceasta poate crește și mai mult și toate aceste aspecte, menționate mai sus, se vor intensifica. Probabil ca acesta este scutul de apărare al unei ființe, care ne găzduieşte fără nicio chirie, iar noi o răsplătim numai prin rău.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)