Profetii

Cometa ISON este de fapt steaua albastră din profeția Hopi, care va aduce focul purificării

2views

Profețiile tribului Hopi sunt considerate sacre, fapt pentru care ani de-a rândul doar cei aleși au avut dreptul să le cunoască. Previziunile asupra viitorului au fost aduse de către zei și ele sunt considerate un dar divin. Perioada actuală de tranziție este descrisă cu lux de amănunte în textele profetice ale tribului Hopi precum una care precedă purificarea prin foc pe care actuala civilizație o va suferi în viitorul apropiat.

Apocalipsa tribului Hopi este prevestită de 9 semne majore. Acestea s-au petrecut succesiv și în cele din urmă, doar semnul cu numărul 9 trebuie să se mai îndeplinească și apoi lumea actuală va fi purificată prin foc. Iată care sunt cele 9 semne apocaliptice din profețiile Hopi:

Primul semn:Ni se spune de venirea omului cu pielea albă, omul care semăna cu Pahana, dar nu trăieşte ca Pahana. Acesta va lua pământuri care nu sunt ale sale şi îşi va lovi duşmanul cu fulgerul.” Această profeţie s-a îndeplinit. Ea face referire la proprietarii de pământuri şi la cei care folosesc armele de foc.

Al doilea semn:Pământurile noastre vor vedea venirea roţilor care se învârt .” Acest “semn” se referă la vagoanele acoperite cu care primii colonizatori au venit în vestul sălbatic în secolul XIX.

Al treilea semn:O bestie ciudată semănând unui bivol, însă cu coarne mari şi lungi, va invada pământul într-un număr mare”. Acesta profeţie face referire la cirezile longhorn aduse de omul alb.

Loading...

Al patrulea semn:Pământul va fi traversat de şerpi de fier”, profeţia fiind interpretată ca făcând referire la căile de linii ferate care se întind pe o mare suprafaţă a pământului.

Al cincilea semn: O pânză de păianjen uriaşa va acoperi aproape întreg pământul”. Această profeţie este interpretată ca referindu-se la reţelele de electricitate, la cablurile de telefonie şi internet, etc.

Al şaselea semn:Pământul va fi străbătut de râuri de piatră care se reflecta în soare“. Cea de-a şasea profeţie se referă la construirea drumurilor asfaltate şi a autostrăzilor actuale, dar şi la efectul de miraj pe care acestea îl produc în soare.

Al şaptelea semn:Omenirea va auzi de mari care vor deveni negre. Multe vieţuitoare care populează apele vor muri din această cauză”. Această profeţie a anunţat devansările de petrol în ocean şi efectele dezastruoase pe care acestea îl vor avea asupra ecosistemelor.

Al optulea semn: Veți vedea mulţi tineri care poartă părul lung, precum cei din triburile Hopi, venind şi alăturându-se triburilor noastre pentru a ne învăţa înţelepciunea şi calea”. A VIII-a profeţie este interpretată ca făcând referire la mişcarea hipiotă a anilor ’60.

Cel de-al nouălea semn: “Veţi auzi de un loc în ceruri, deasupra pământului, care se va prăbuşi într-un tumult şi zgomot puternic. Va apărea atunci o stea albastră. Foarte curând după asta, ceremoniile şi ritualurile Hopi vor înceta.

Acest al nouălea semn nu s-a produs până în prezent. Cei mai mulți au încercat să descopere ceea ce poate semnifica cu adevărat steaua albastră, dar nu au reușit să înțeleagă despre ce este vorba. Straniu sau nu, specialiștii NASA au pus la dispoziția publicului un videoclip prin care explică efectele cometei ISON asupra planetei noastre.

Au existat numeroase speculații cu privire la această cometă, cauză pentru care cei de la NASA au dorit să clarifice această problemă. În opinia lor, Terra nu va fi bombardată decât de microparticule care vor proveni de la ISON, ceea ce nu va reprezenta un pericol. Interesant mai este și faptul că aceste particule, odată intrate în atmosfera Pământului, vor produce un efect incredibil, nori noctilucenţi albaştri. Acești nori nu doar că vor crea un efect vizual așa cum nu s-a mai văzut până acum, dar vor fi strălucitori și noaptea. În cele din urmă, praful de cometă va coborî încet şi invizibil pe suprafața planetei.

Fenomenul se va petrece în data de 12 ianuarie 2014 și dacă facem o comparația cu profeția tribului Hopi, în acea zi putem spune că steaua albastră a fost văzută de pe Terra. Așa cum mai spune profeția, la scurt timp după întreaga lume va înceta pentru că o nouă lume, cea de-a cincea, să se nască. Profeția spune că focul va fi cel care va purifica întreaga planetă.

loading...