Take a fresh look at your lifestyle.

Coloane misterioase de lumina care ies din pamant prevestesc sfarsitul lumii?

Coloane uriaşe de lumină, răsărite că prin minune de nu se știe unde, au apărut subit în Japonia. Fenomenul inexplicabil a stârnit controverse, ridicând mai multe semne de întrebare cu privire la originea acestei lumini. De unde a apărut ea? Care este semnificatia ei?

Sute de oameni au fost martorii acestui eveniment straniu şi toţi au rămas cu gura căscată. Nimeni nu îşi poate explica cauza pentru care coloanele de lumină puternică, venite din cer, se abat asupra pământului. Fanomenul a apărut chiar înainte ca o furtună puternică să se abată asupra regiunii, însă, nimeni nu poate preciza cu exactitate dacă există o legătură reală între coloana de lumină şi furtuna violenta.

Un caz similar de fascicule imense de lumină (energie) a fost înregistrat în 1908, chiar înainte de incredibilă explozie de la Tunguska, când fascicule imense de lumină roz ţâşneau din pământ şi se indreptau spre cer.

Cei mai mulţi dintre localnicii care au asistat la întâmplarea inexplicabilă cred că un dezastru se va abate asupra Japoniei, însă, pentru moment nimeni nu poate preciza cu exactitate ceea ce va urma. Timpul o să ne arate dacă coloanele de lumină prevestesc o calamitate de proporţii sau nu.

loading...