Descopera lumea

COLOANA INFINITULUI, EMIȚĂTOR DE ENERGII TELURICE

3

Coloana Infinitului are o înălțime de 29 de metri și o greutate de 29 tone. Este realizată din plăci de fontă amplasate după legea armoniei. Trunchiurile de piramidă sunt goale în interior și sunt fixate pe un ax central din oțel. Pe partea exterioară au fost pulverizate un strat de zinc și unul de alamă.

Coloana Infinitului reprezintă o deviere la vârf ca urmare a încercărilor de a fi distrusă în timpul celui de al Doilea Război Mondial de către nemți și ruși. Coloana emite radiați pe patru direcții. Intensitatea câmpului magnetic este redusă, neperceptibilă de om. La poli ea este de 0,7 gauss, iar la Ecuator de 0,3 gauss.

Cu toate acestea, există zone pe planeta noastră unde intensitatea câmpului magnetic este de 10000 de ori mai mare. O astfel de zonă este cea a orașului Târgu Jiu, locul unde a fost construită Coloana Infinitului. Curenții teluri sunt amplificați de particulele electrice care provin din cosmos, dar și din cauza mareelor și a vânturilor.

Aceeași situație o întâlnim și la piramide. Ele au fost construite în diverse colțuri ale lumii, dar numai acolo unde există un câmp magnetic puternic. Cei care au realizat aceste structuri aveau cunoștință de amploarea curenților telurici. La fel și Brâncuși. Nu întâmplător Coloana Infinitului este formată din trunchiuri de piramidă, cu baza pătrată, pe toată înălțimea ei.

Energiile terestre formează rețele geobiologice, iar intersecțiile lor pe direcții perpendiculare formează, pe suprafața pământului noduri geopatologice. Coloana Infinitului este construită în centrul unui astfel de nod. Ea captează energiile telurice pe care le emite în exterior. Suprafața laterală a Coloanei Infinitului emite radiații pe suprafețe perpendiculare.

Energiile pe care le emană Coloana Infinitului depășesc 200 de metri. Coloana a fost amplasată pe axul paralelei de 45 de grade latitudine nordică. Nu putem explica faptul cum a cunoscut Brâncuși acea zonă. Construcția a fost realizată în anul 1936, perioadă în care lumea științifică avea foarte puține informații despre nodurile geopatologice.

loading...

”Coloana Infinitului se compu­ne din mai multe trunchiuri de piramidă suprapuse, cap la cap. Două trunchiuri de piramidă, ce au baza mare pusă în comun, dau o polaritate negativă, iar două trunchiuri de piramidă ce au baza mică pusă în comun, dau o polaritate pozitivă. În spaţiu, Coloana fiind alcătuită din module de trun­chiuri de piramidă, ce formează nişte clepsidre, suprapuse cap la cap, va avea polarităţi alternative de-a lungul ei iar, la capul coloa­nei, câmpul energetic va fi nul. Să observăm că Coloana este alcătui­tă dintr-un număr de 17 clepsidre. Prin executarea de telemăsurători am constatat că deasupra Coloa­nei, la distanţa de un modul (1,80 m), apare un câmp rotitor de va­loare mică, ca rezultantă a suprapunerii tuturor modulelor. Integrând Coloana în ansamblu, va apare în vârful Coloanei o osci­laţie circulară în sens trigonome­tric de elongaţie mare, care por­neş­te din capul Coloanei, ca un fascicol ce se duce până la distanţe foarte mari, păstrându-şi dimensiu­nile, asemeni unei raze laser”, se mai arată în Lacrima lui Brâncuşi de către Paul Duţă şi Bebe Stratulat, scrie Gazetadedimineata.ro

Moștenirea lui Brâncuși de la Târgu Jiu

Constantin Brâncuşi (19.02.1876 – 16.03.1957) este unul dintre cei mai renumiți sculptori la nivel mondial. El a lăsat o moștenire fantastică la Târgu Jiu, care se compune din faimoasa Coloană a Infinitului, Masa Tăcerii și Poarta Sărutului. Aceste opere sunt de-a dreptul fantastice și reprezintă ofranda unui mare artist pentru țara sa.

3 Comentarii
 1. anonim spune

  Energiile telurice nu sunt recunoscute oficial de stiinta moderna.

 2. gelu spune

  Coloana Infinitului este responsabila de faptul ca Romania nu poate ajunge odata la liman deoarece piramida sau trunchiul de piramida intoarse invers atrag energii negative. Romania osciland astfel intre energia pozitiva si cea negativa. Energia pozitiva atrasa de o piramida normala este anihilata de piramida asezata invers. Chinezii si indienii nu folosesc deloc piramide sau trunchiuri de piramida intoarse invers. De aceea Coloana ar trebui neutralizata de alte patru piramide mai inalte ca aceasta asezate in jurul ei in cele patru puncte cardinale.

 3. Constantin Sandu-Milea spune

  Dacă, de exemplu, în urmă cu peste 40 de ani aş fi spus românilor şi “elitei” din vremea aceea că, “unghiul de incidenţă (de “bifurcaţie”)dintre planul cosmic şi planul uman este deja deschis pe “scara creaturală” la 36 de grade în Grădina Maicii Domnului – deschis încă din 1937 de antena de rezonanţă cosmică a “Coloanei fără de sfârşit” de la Târgu Jiu (Fontă alămită, în romboide, pe tronsoane de oţel. 2935 X 90 X 90), care oscilează în sens trigonometric şi pulsează de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin (Axa pământului este şi axa cerului. Să ne ferim să uităm asta vreodată! via “Babele – Sfinxul – Vârful Omul”, etc.); şi că acelaşi “unghi de incidenţă” de 36 de grade, prin stratificarea Coloanei în contextul “teoriei bifurcaţiei”, este închis de pe axa Cerului Cristalin pe axa Pământului, diametral-opus-romboidal, la 36 de grade, până în cele două Centre de putere şi control al unei Duble-Piramide a Puterii – Rusia şi SUA” – 99,99% dintre românii m-ar fi declarat nebun. Şi paznicii lui Ceauşescu m-ar fi bătut, arestat şi închis pentru spionaj împotriva statului şi tentativă de evadare din lagărul comunist.
  Chestiunea este că eu chiar am fost exilat pe pământ şi în cer şi bătut de soartă şi la propriu şi la figurat, pentru că vedeam acest “unghi de incidenţă”, aveam astfel de “viziuni celeste”, dar şi pentru că am încercat apoi să evadez de trei ori de sub “Cortina de fier”, din lagărul “ciumei roşii comuniste şi anticreştine” (la 18, la 24 şi la 28 de ani). Da, numai un nebun ca mine ar fi putut să creadă în vremea ciumei roşii comuniste în “teoria bifurcaţiei” şi în “viziuni celeste”. Şi pentru aceasta am fost bătut cu “coroane de spini” şi apoi marginalizat şi aruncat de diavolii comunişti şi bolşevici în “temniţa îngerilor”, peste care o cohortă de demoni sublunari, la care a pus umărul din greu Înţelepciunea Vremilor şi Fata Corupţiei, a răsturnat “Placa modernităţii” peste mine. Placă pe care de 40 de ani o ţin în spate şi de tot atâţia ani mă lupt să ridic singur Lespedea Neagră de pe Mormântul Umanităţii.
  Chestiunea este că eu nu mai sunt de mult un simplu nebun, între timp, graţie bunului Dumnezeu, mi-am construit singur, pe socoteala mea, “Coloana a soarelui de vis”, prin care am prelungit “Coloana fără sfârşit” (al unui “alt Brâncuşi rămas în ţară”) de pe axa pământului pe axa Cerului cristalin. Coloană care de 24 de ani scrutează Cerul Cristalin, prin care se poate vedea cum Cineva din adâncimile Cerului măsoară Unghiul de incidenţă dintre planul cosmic şi planul uman. Îl văd tot mai clar cum măsoară cu “Două compasuri oscilante”, diametral opuse, făcute din Opt Raze cosmice care “închid/deschid” prin “desprinderea conurilor”, pe “scara creaturală”, primul “romboid-capsulă” de cristal din Stâlpul Central al “Coloanei soarelui de vis”, care topeşte, la un “semnal”, zăpada din Moscova “ţarului” V. Putin şi gheaţa din New York-ul preşedintelui american,B. Obama.
  Văd cum al doilea “romboid-capsulă”, în succesiune ritmică pe Coloană, prin alte Opt Raze cosmice, topeşte acum Groenlanda; al treilea “romboid”, scoate “Turnul Londrei” din ceaţă, pentru ca, al patrulea, al cincilea şi al şaselea “romboid-capsulă” să facă să leşine mîndra Franţă, să se cutremure frumoasa Italie, să falimenteze călita Germanie, să scufunde înfloritoarele State Unite, şi în final să cadă toată Troia asta de carton din aşa-zisa “Uniunea Europeană”, cu tot imperialismul sionismului internaţional şi cu tot Imperiul ei Maculist din Rusia până în America şi din Statele Unite până în România – ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii – Terra Mirabilis!
  (Nu, nu! Fiţi liniştiţi, că nu “bat câmpii” degeaba, ce văd eu vede şi Ervin Laszlo în “Transformarea cuantică”(E. Laszlo este Preşedintele Consiliului Superior al Înţelepţilor Lumii) şi mulţi alţi iniţiaţi ai Artei-transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi: Exitenţa, Forma şi Beatitudinea.)
  Şi aş putea continua aşa, migrând spiritual prin trupuri succesive (EFB), prelungind Coloana fără de sfârşit de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, dar mă tem că, la fel ca în urmă cu 30 de ani, o să fiu numit un “nebun” care vrea să schimbe axa pământului (deşi eu nu mai sunt de mult un simplu “nebun”). Axă pe care de altfel eu chiar reuşesc să îi schimb polaritatea şi sensul, însă puţini oameni văd lucrul acesta. Şi care-l văd, tac, pentru că, trăind într-un “dublu-personaj”, ei sunt deja deposedaţi de umanitatea noastră (tot mai hibridizată, aflată în comă tehnică şi politică); ei tac şi doar trec printre noi (fiinţe monstruoase), încă din timpul vieţii la o condiţie divină; ori sunt deja la a cincea resemnare, pentru că au aflat că trăim în al cincilea ciclu de existenţă umană, şi poate în ultima generaţie de pământeni. Ei tac şi nu se mai strădui, ca mine, să rescrie sistemul formal axiomatic în întregime, ba chiar să vrea să postuleze “Argumentul ontologic al Omului cu Coloana soarelui de vis” pentru a demonstra existenţa lui Dumnezeu-copil şi a Atlanţilor din Carpaţi”.
  Chiar acum văd cum cele patru, opt, şaisprezece, treizecişidouă şi şaizecişipatru de Raze cosmice “romboidale” – care oscilează în contextul teoriei “bifurcaţiei” la un unghi de incidenţă 36 de grade între planul cosmic şi planul uman, de pe axa Pământului pe axa Cerului cristalin, şi pulsează printr-o “Stea arzătoare cu opt raze” în succesiune ritmică pe Stâlpul Central al “Coloannei soarelui de vis” – sunt identice cu “locul fără de loc” al celor 8 la puterea 64 de Răsărituri şi Apusuri; adică, pe “locul fără de loc” într-un “topos atopos”; adică, în Occident şi în Orient în acelaşi timp în cer şi pe pământ, unde se petrece “uciderea soarelui” prin “moarte integrală” şi naşterea noului Soare uriaş al Atlanţilor din Carpaţi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.