Colierul egiptean, vechi de 3200 de ani, este de origine extraterestră

Colierul din fier, descoperit la începutul secolului trecut în Egipt este de origine extraterestră. Cel puțin aceasta este concluzia unui studiu realizat recent.

În 1911, în timpul unor excavări la Naqada, în nordul Egiptului, a fost scos la lumina zilei un colier ciudat. Acesta i-a fascinat încă de pe atunci pe egiptologi prin frumusețea sa, dar pentru că tehnologia nu o permitea nu s-au putut face nicio analiza amănunțită a sa.

Un secol mai târziu, specialistul Thilo Rehren de la Universitatea din Hamad bin Khalifa, a realizat o analiză amplă a acestui colier misterios. Interesant este faptul că fierul din care este fabricat nu provine de pe Terra, ceea ce îl face de origine extraterestră.

Colierul are o vechime de cel puțin 3200 de ani și a fost fabricat printr-o tehnică incredibilă pentru acea vreme. Foițele de fier au fost bătute cu ciocanul și laminate sub formă e perle.

Specialiștii afirmă că conținutul de nichel foarte mare descoperit indică faptul că fierul provine de pe un meteorit căzut pe Terra. Vechii egipteni credeau că orice lucru căzut din cer este un cadou de la zei și din acest motiv au fabricat colierul în semn de recunoștință.

colierul de fier - Colierul egiptean, vechi de 3200 de ani, este de origine extraterestră

Un alt aspect cu adevărat interesant al colierului este că perlele au fost create prin cicluri multiple de ciocănire. S-a crezut că această tehnică a fost descoperită de către omul modern, dar iată încă o dovadă că egiptenii antici, deţineau numeroase secrete încă de acum 3200 de ani.

Acest fapt este unul impresionant pentru că specialiștii au afirmat că egiptenii cunoșteau cu precizie structura metalelor și proprietățile acestora, cu circa 2000 de ani înainte ca tehnica de turnare să fie redescoperită.

Elemente care dovedesc faptul ca Marea Piramida din Egipt a fost construita de o civilizatie extrem de avansata

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns