The news is by your side.

COINCIDENȚELE SUNT CAUZATE DE REZONANȚA MORFICĂ

Profesorul Rupert Sheldrake susține că nu există coincidențe. Ne gândim la o persoană și primim o veste sau un telefon de la acea persoană.

El pune toate acestea pe fenomenul de rezonanță morfică. Fiecare individ are un câmp morfic. La fel stau lucrurile cu animalele, plantele și cristalele. Aceste câmpuri intră în rezonanță și se întâmplă lucrurile pe care le gândim.

Un câmp morfic este o regiune influențată de factori imateriali. După moartea unei persoane, acest câmp morfic nu dispare. Memoria morfică este o amprentă care nu dispare.

Câmpul morfic înmagazinează informații care formează memoria morfică și care acționează și după moartea unei persoane.

Teoria nu este una nouă. Platon susținea existența unui suflet universal care înmagazinează toate informațiile care țin de tot ce este viu pe această planetă.

Amprenta morfică rămâne impregnată undeva în Univers. Omul este un microcosmos care face parte din ceea ce numim macrocosmos.

Cu ajutorul rezonanței morfice sunt transmise informații în timp și spațiu. La nivelul macrocosmosului putem vorbi despre existența unei memorii colective, unde se arhivează urme ale trecerii noastre.

Dacă suntem de acord cu această teorie trebuie să admitem că ceea ce numim coincidențe este un fenomen care se produce prin rezonanța câmpurilor morfice. Teoria poate fi extinsă între om și plante sau om și cristale. Un cristal are la bază apă fosilizată.

Cuarțul înmagazinează, transformă, focalizează și transmite energia. Cuarțul poate transforma energia solară în electricitate. O lamelă de cuarț este un microcircuit care înmagazinează în memoria sa informații.

În metafizică, toate proprietățile fizice au corespondență în lumea mentală, psihică.

coincidențe COINCIDENȚELE SUNT CAUZATE DE REZONANȚA MORFICĂ

În vechile civilizații, preoții vindecători intrau în contact cu mentalul bolnavului, pentru a obliga corpul fizic să elimine boala.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și