COINCIDENȚA, O EXPLICAȚIE CARE ÎȘI AȘTEAPTĂ ORA

Se spune că o coincidență este o explicație care așteaptă ora sa. Întâmplarea următoare pare a fi incredibilă sau istoria se repetă.

În 24 mai 1974, mai mulți turiști care făceau o plimbare într-un parc din apropiere de Birmingham, Anglia, au descoperit cadavrul unei tinere. Ancheta a arătat că femeia are 20 de ani și se numea Barbara Forrest. Moarte fusese una violentă. Tânăra fusese abuzată sexual și sugrumată.

În seara dinaintea morții, tânăra a fost văzută într-un bar din centrul orașului. Era seara dinainte de Paște. O sută de polițiști au fost implicați în această anchetă și în final, a fost reținut Michael Ian Thorton, un coleg de-al Barbarei.

El a încercat să-și creeze un fals alibi, implicându-și mama. Cu toate că anchetatorii au descoperit pete de sânge pe pantalonii săi, el a fost lăsat în libertate, declarația mamei fiind esențială.

Cu 157 de ani în urmă, mai mulți vizitatori ai parcului de lângă Birmingham au descoperit cadavrul unei tinere. Aceasta se numea Mary, avea 20 de ani și avusese parte de o moarte violentă.

Loading...

Fusese strangulată și violată. Crima a avut loc cu o zi înainte de Paște. Și în acest caz suspectul purta numele de Thorton. Și în acest caz, Thorton a fost achitat din lipsă de probe.

Două cazuri trase la indigo. Mulți au considerat că între cele două întâmplări tragice trebuie să fie o legătură.

O altă întâmplare la fel de ciudată s-a produs în anul 1883. Henry Zieglan se despărțise de iubita sa. Îndurerată, tânăra se sinucide. Fratele iubitei decide să-l împuște pe Zieglan. L-a urmărit pe Ziegland și l-a împușcat, după care s-a sinucis.

Ca prin minune, Zieglan a supraviețuit. Glonțul i-a rănit fața și s-a oprit într-un copac.

Anii au trecut și Zieglan decide să taie copacul. Încercarea s-a dovedit dificilă și Zieglan hotărăște să dinamiteze copacul. Explozia a propulsat glonțul în pieptul lui Ziegland, acesta decedând.

O întâmplare și mai ciudată este cea a ofițerului britanic Summerford. În anul 1918 el se afla pe un câmp de luptă din Flandra. A fost lovit de un trăsnet și a rămas paralizat în partea inferioară a corpului.

Se mută în Canada și în una din zile, în timp ce pescuia, este lovit de un trăznet și rămâne paralizat pe partea dreaptă a corpului. Doi ani mai târziu, în timp ce se afla într-un parc, este lovit de un trăznet care îi paralizează partea stângă a corpului. Moare doi ani mai târziu.

coincidențe

Întâmplarea nu se oprește aici. Patu ani mai târziu, cimitirul în care a fost înmormântat ofițerul a fost devastat de un trăznet. Mormântul lui Summerford a fost distrus în totalitate.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și