Take a fresh look at your lifestyle.

Codul secret din Biblie și adevărul despre scopul omului pe Terra

Biblia, cartea de căpătâi a omenirii, a fost considerată de-a lungul timpului nu doar o carte sfântă ci și una în care creatorul și-a pus amprenta ascunzând în spatele unui cod întreg destinul omenirii.

Primul om care a pretins că Biblia nu este o carte oarecare, ci are ascuns între paginile sale un cod secret a fost Isaac Newton. Omul de știință devenise obsedat de descifrarea acestui cod, cauză pentru care și-a dedicat o perioadă mare din viață cercetărilor ezoterice. Newton nu a reușit să descopere destinul omenirii, dar a lăsat moștenire mai multe piste prin care se putea descifra codul.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, oamenii de știință au folosit computere performante și au reușit să determine existența acestui cod. L-au numit Torah și după numeroase încercări au anunțat că au reușit să-l spargă. Se spune că Dumnezeu a introdus în Biblie codul Torah, în spatele căruia a ascuns întreg destinul omenirii.

Cum funcționează codul?

Cu ajutorul unor calculatoare și al unui program special toate spațiile dintre cuvintele din Biblie (exemplarul original) au fost înlăturate. În acest sistem chiar și regulile de punctuație sunt ignorate și rezultă o singura secvență de 304,805 litere. Literele din secvenţa sunt preluate din 10 în 10 sau din 20 în 20 și astfel rezultă cuvinte. Aceste cuvinte puse cap la cap, oferă informații incredibile despre evenimentele care s-au produs în lume.

Asasinate celebre precum ale lui John F. Kennedy, Anwar Sadat, sau chiar Yitzhak Rabin sunt anunţate în codul biblic. De asemenea, cele două războaie mondiale sau chiar catastrofe importante stau consemnate în Biblie.

Loading...

Oamenii de știință care au anunțat că au spart acest cod, susțin că întreg adevărul despre creatorul nostru este raportat în Biblie. Singura problemă este că nicio oficialitate nu are dorința de a recunoaște acest cod pentru că astfel religia ar dispărea, iar viitorul omenirii ar fi o carte deschisă pe care ar putea s-o citească oricine. Odată cu dispariția religiilor impactul economic s-ar resimți puternic în economia mondială, iar libertatea față de divinitate ar putea conduce masele la reacții violente majore.

Adevărul este lângă noi

Deși pare incredibil adevărul despre ceea ce reprezintă Dumnezeu se află la îndemâna oricui. Dacă întreg destinul omenirii este ascuns în codul biblic atunci realizăm că totul a fost stabilit în momentul creației, iar noi nu sunt altceva decât niște simpli pioni care își execută rolul pe care l-a primit.

cod secret din biblie

Specialiștii susțin că acest cod a fost realizat de către o minte genială, care acționează dincolo de înțelegerea noastră. Astfel, scenariul vieții se transformă într-o mare iluzie în care sunt prinși oamenii prizonieri. Destinul nu este altceva decât lanțul care îndepărtează libertatea fiecărei persoane.

loading...

Comentariile sunt închise.