Take a fresh look at your lifestyle.

Codul secret din Biblie a fost descoperit. În anul 2012 se va produce Apocalipsa!

Biblia, pe lângă faptul că este considerată Cartea Sfântă, unii oameni de ştiinţă cred că ascunde un cod secret care odată descoperit ne-ar permite să aflăm adevărul despre trecutul cât şi viitorul nostru. În urma studiilor efectuate, asasinatele unor personaje celebre precum John F. Kennedy, Anouar El Sadate sau chiar Yzaak Rabin, sunt anunţate în Biblie.

În cazul lui Sadate, numele şi prenumele sale, alături de data, ora cât şi locul unde s-a produs asasinatul au fost scrise negru pe alb în Cartea Sfântă.

Existenţa acestui cod misterios a fost descoperită de Dr. Elyahu Rips, un matematician de origine israeliană, considerat un adevărat geniu în grupul celor care formează nucleul fizicii cuantice. Odată descoperită urma acestui cod, oamenii de ştiinţă din cele mai prestigioase universităţi din lume, au confirmat veridicitatea teoriei lui Rips. În esenţă codul în sine nu a fost făcut public niciodată pentru că există foarte multe interese obscure care nu doresc ca publicul larg să-şi schimbe percepţia asupra religiei şi cu atât mai puţin să afle adevărul despre originile omului. Vă imaginaţi ce s-ar putea întâmpla dacă omenirea ar rămâne fără religie sau fără ideea de Dumnezeu? Dar dacă viitorul nostru ar fi precum o carte deschisă?

Pentru a se ajunge la identificarea codului, Rips a folosit un calculator performant, cu ajutorul căruia a reuşit să izoleze anumite cuvinte, spaţii şi chiar litere. Matricea rezultată în urma acestui proces este însuşi codul sub care este encriptat viitorul omenirii.

Primul om de ştiinţă obsedat de acest cod biblic a fost Newton, care şi-a dedicat întreaga viaţă descoperirii lui. În vremea sa nu existau calculatoare, drept pentru care identificarea acestui mister a fost imposibil. Cu toate acestea Newton şi-a dedicat întreaga viaţă pentru a demonstra că Biblia nu este o carte oarecare ci cartea care conţine adevărul despre trecut şi viitor.

Loading...

Chiar dacă Newton nu a reuşit citirea codul biblic din cauza tehnologiei rudimentare de care dispunea, Rips, cu ajutorul informaticii a reuşit să-i ducă la bun sfârşit visul predecesorului său. Secvenţa regulată pentru determinarea matricei constă în eliminarea unei linii la fiecare trei linii, eliminarea spaţiilor dintre cuvinte, pentru ca mai apoi formarea cuvintelor noi să determine citirea mesajului ascuns. În acest fel, cuvintele care prevestesc asasinatele sunt dispuse într-o anumită ordine.

Un alt fapt interesant, prevestit de codul biblic, se referă la sfârşitul lumii, care se va produce în anul 2012. Pământul ar trebui să fie distrus complet, iar viaţa ar deveni imposibilă. Dacă veridicitatea codului lui Rips este reală atunci putem să ne considerăm norocoşi petru că vom asista la ceea ce înseamnă Apocalipsa.

loading...

Comentariile sunt închise.