The news is by your side.

Codul genetic contine un mesaj extraterestru?

Descoperirea vieții extraterestre a devenit pentru cei mai mulți dintre cercetători o obsesie. Cu cât tehnologia se dezvoltă mai mult, cu atât pare să fim mai îndepărtați de orice urmă reală a lumii extraterestre. Pentru că există o serie de oameni de știință care îndeamnă ca pentru a înțelege extratereștrii este nevoie să ne înțelegem pe noi înșine, o teorie stupefiantă a fost inițiată cu privire la codul nostru genetic. Conform acestei teorii inteligența extraterestră se ascunde în codul genetic.

Dr. Vladimir I. shCherbak, un matematician de la Universitatea Națională din Kazahstan, și Maxim A. Makukov, astrobiolog la Institutul de Astrofizică Fesenkov din Kazahstan, au publicat într-o revistă științifică o lucrare intitulatăSemnalul Wow din codul genetic terestru„. Titlul lucrării face trimitere la celebrul semnalWow”, care a fost captat de cu ajutorul programului spațial SETI în 1977. Sursa acestui semnal nu a fost niciodată descoperită, fapt pentru care este atribuit extratereștrilor.

Cei doi cercetători susțin că informații despre extratereștrii, cât și inteligența lor este codificată în codul nostru genetic. Pentru că ultimele descoperiri în domeniu sugerează faptul că în codul nostru genetic se petrec anumite lucruri care sfidează orice logică, cercetătorii sunt de părere că un mesaj secret este stocat în propriul nostru cod genetic.

„Avem mai multe șanse să descoperim lumea și inteligența extraterestră odată cu decodificarea mesajului din codul nostru genetic, decât să-i descoperim în spațiu„, sunt de părere cei doi cercetători.

Codul genetic este cel mai durabil material de stocare cunoscut până în prezent. Poziționarea codonilor și a aminoacizilor oferă o flexibilitate impresionantă. În cazul în care mesajul extraterestru este încorporat în codul genetic atunci este cert faptul că însămânțarea vieții pe Terra a fost făcută intenţionat.

adn-uman Codul genetic contine un mesaj extraterestru?

De asemenea, cercetătorii mai sunt de părere căacest cod genetic a fost inventat cu miliarde de ani în urmă, undeva în afara sistemului nostru solar.” El a fost adus pe Terra și datorită lui viața din ziua de astăzi este posibilă. Odată cu decodificarea sa, adevărul suprem va ieși la iveală și atunci omenirea va cunoaște toate detaliile despre creatorii.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și