Descopera

Codul biblic – profeții despre viitor

Oamenii de știință au confirmat o ipoteză care susține că în Biblie există alături de informațiile spirituale un anumit cod secret care poate dezvălui evenimente care au avut loc cu mii de ani după ce a fost scrisă Biblia.

În 1958, rabinul ceh Weissmandel a fost primul care a dat la iveală codul secret. Studiind careta Genezei, el a observat că, scoțând fiecare a 50 a literă din primele versete ale Genezei, obținea cuvântul torah, care în ebraică înseamnă lege. A repetat experimentul și pe alte cărți religioase și a obținut același cuvânt.

Dr. Rips, specialist în teoria grupurilor, a transcris 304805 caractere ale Vechiului Testament, în calculatorul său, eliminând spațiile dintre cuvinte, conform pasajului că Moise a primit textul Legii fără întrerupere între cuvinte. Cu ajutorul unui program informatic a reperat secvențe de cuvinte repetitive.

Analiza indică faptul că în analiza Genezei sunt intercalate informații ascunse sub forma unor secvențe de litere echidistante.
Rips a căutat numele a 32 de învățați din epoca biblică până în zilele noastre, pentru a căuta dacă numele și datele de naștere și ale morții lor erau codificate în prima parte a Bibliei.

Rezultatul a fost semnificativ în proporție de 99%. Primul savant modern, Isaac Newton, era încredințat că în Biblie există un cod secret care dezvăluie viitorul. El considera că această descoperire este mai importantă ca legea atracției universale.Cele mai multe studii ale acestuia se referă la teologia esoterică și nu la matematică sau astronomie.

El era încredințat că în Biblie se ascunde o profeție a istoriei omenirii. Newton avea certitudinea că Biblia ca și întreg universul erau o cripogramă a lui Dumnezeu. Harold Gans, criptograf la National Security Agency a extins cercetările referitoare la cele 32 de personalități dorind să afle localitățile în care s-au născut. După câteva ore de muncă a găsit ce exactitate localitățile de naștere ale acestora.

loading...

Dintr-un ateu convins, Gans a devenit o persoană extrem de religioasă. Pe 1 septembrie 1994, jurnalistul american Drosnin a plecat la Ierusalim pentru a-i înmâna lui Ytzhac Rabin o scrisoare în care îl informa că în Biblie, numele lui era intersectat cu expresia criminal va asasina. Aceeaşi situație era și pentru Kennedy.

La data de 4 noiembrie 1994 Ytzhac Rabin a fost asasinat. În 1994 lumea a asistat la cea mai mare explozie observată în sistemul nostru solar care a generat globuri incandescente de mărimea Pământului. Acest eveniment a fost prezis în Biblie cu 3000 de ani înaintea producerii lui, astfel că cercetătorii au fost pregătiți pentru a-l observa . Despre ocuparea Tibetului se spune în Biblie că i-a pus sub pază în temniță.

În Biblie există previziuni pentru mileniul III, cum ar fi faptul că cel de-al treilea război mondial va fi declanșat de un act terorist nuclear.

Conform codului, suntem aproape de sfârșitul lumii, de stingerea rasei omenești. În textul ebraic original, numele României apare de 17 ori cu următoarele citate – iată eu Dumnezeu, sunt alături de tine și te voi păzi pe orice cale vei merge sau cât de misterios este locul acesta, este poarta cerului.

Cantitatea de informații din codul biblic este foarte mare. Rips spunea că suntem la primul nivel al cunoașterii codului. El este asemenea unei holograme.Noi observăm doar matrice, adică tablouri bidimensionale, când probabil ar trebui să privim tridimensional. Dar cum?

codul biblic romania - Codul biblic – profeții despre viitor

Nimeni nu poate înțelege modul în care a fost creat codul. Toți oamenii de știință sunt de acord că nici cele mai performante calculatoare de care dispunem în ziua de azi, n-ar fi putut să codifice Biblia.

Rips afirmă că este nevoie de o minte care depășește cu mult imaginația noastră. Informația inclusă în cod este infinită.
Biblia este de fapt o Carte a vieții.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top