Descopera

Codul biblic prevestește că Armaghedonul se va produce în urma conflagrației din Siria

De nenumărate ori s-a vehiculat ideea cum că Biblia conține mai multe informații decât se poate percepe în mod normal. Adică un cod sau chiar matricea vieții ar fi inserat în cartea sfântă. Numeroși cercetători au încercat găsirea acestui cod și în cele din urmă descoperirea a fost efectuată într-o oarecare măsură.

În 1997, a fost publicată cartea care conținea toate explicațiile referitoare la matricea biblică. Se intitulează Codul Biblic și este semnată chiar de descoperitorul acestui cod, Michael Drosnin.

De-a lungul anilor au existat mai multe speculații referitoare la ceea ce Drosnin descoperise în Biblie. Chiar dacă unii oameni de știință nu i-au aprobat descoperirea, autorul a semnalat în numeroase rânduri că diverse evenimente urmau să se petreacă. De unde știa? Din Biblie, pentru că aşa cum susținea și în cartea sa, cele mai importante evenimente prin care va trece trece omenirea sunt consemnate negru pe alb în paginile sfinte.

Un aspect interesant este cel care pune în directă legătură mai multe cuvinte care se regăsesc și în contextul politic actual. Acestea sunt: „Siria”, „Armagedon”, „Rusia”, „China”, „SUA” si „Război Mondial”. Această descoperire a fost efectuată chiar în 1997, dar în acele vremuri nimeni nu înțelegea ce poate să caute o țară precum Siria în contextul unui război mondial. Vremurile s-au schimbat și iată că ne aflăm în fața unui eveniment care poate oricând să ia o întorsătură tragică, în sensul declanșării unui război mondial, și care a fost codat de mii de ani în Biblie.

Dacă nu contestăm corectitudinea codului și a interpretării, atunci putem spune că în perioada următoare se va declanșa un război în Siria, după care va urma urgia mondială. Se cunoaște faptul că SUA dorește cu orice preţ înlăturarea regimului regimului Bashar al-Assad, în timp de Rusia și China se opun cu vehemență.

Un alt aspect fascinant este că cuvântul „Armaghedon” din codul biblic este însoțit de cuvântul ” Asad holocaust”. De asemenea cuvântul „Siria” este encriptat prin cuvântul „război mondial”, dar și celelalte țări, precum SUA, China și Rusia sunt în legătură directă cu același cuvânt.

loading...

cod biblic 400x189 - Codul biblic prevestește că Armaghedonul se va produce în urma conflagrației din Siria

Pornind de la aceste fapte, este destul de clar că un război mondial se va declanșa în momentul în care armata SUA va declanșa ofensiva în Siria. Rusia și China vor intra și ele pe scena conflagrației și apoi va mai fi un pas până când globul va fi afectat de un război mondial. În cele din urma, acest război mondial va aduce după sine și Armaghedonul, adică bătălia finală care probabil va schimba pentru totdeauna fața omenirii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top