Take a fresh look at your lifestyle.

Codex Alimentarius, produsele pe care trebuie sa le evitam

ExperimentulCodex Alimentarius” a început cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de Uniunea Europeană să înceapă implementareaCodexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populația planetei).

Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populațiile tarilor semnatare. Acesta pornește de la principiul cã Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrană artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.

Nu trecuse nici o lunã de la implementareaCodex-ului” şi o ştire susținea că România este prima tarã din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasa a substanţelor chimice impuse deCodex Alimentarius„.

Pentru publicul larg se spune cã beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micşorează şi durata în care se obţine recolta. S-a spus că după ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologat  şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Niciodată omologarea nu a mai fost făcută, oare din ce cauză?

Neoficial, conform cercetãtorilor care combatCodex Alimentarius„, folosirea produselor cu initium sporeşte cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţa care intrã rapid în combinaţii chimice, devenind rezidualã în organism. De pildă 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creșterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

AşadarCodex Alimentarius” şi-a făcut simțită prezența în produsele românești, iar mai nou apare şi pe etichetă acestora. Măcar aşa știm sub ce rețete sunt fabricate produsele alimentare şi pe care trebuie să evităm dacă dorim să ducem o viaţă lipsită de otrăvurile impuse la nivel global.

Loading...

Este îngrijorător faptul că nimeni nu anunță oficial substanţele pe care acestCodex” le impune, însă atunci când sunteți la magazin să vă uitaţi cu atenţie la etichetele produselor pe care le cumpărați şi să le evitaţi cu desăvârșire pe cele care poartă marcaCodex Alimentarius” pentru că există posibilitatea să conțină otrăvurilegale”, gen initium sau altele similare. Deschideţi ochii şi nu va mai lăsaţi manipulați de vorbele în vânt pentru că sănătatea este cea mai importantă dintre toate.

loading...

Comentariile sunt închise.