Conspiratii

Codex Alimentarius ii obliga pe romani sa manance legume si fructe cancerigene

Codex Alimentarius îşi spune încă o dată cuvântul, întărind pentru încă o dată ideea că alimentele omologate au menirea să distrugă omenirea şi nu să o protejeze.

O nouă substanţa este testată pentru a fi introdusă în larga gamă a produselor chimice cu care se obţin culturile agricole. Este vorba despre un compus chimic pe bază de initium, care va fi testat pentru prima oară în România, în special pe culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Această substanţă are rolul de a proteja culturile de dăunători şi în acelaşi timp să grăbească ciclul de producţie. După testarea compusului chimic va fi introdus şi în alte ţări precum Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Varianta neoficială, confirmată de cei mai mulţi specialişti reflectă un fapt impresionant. Compuşii chimic pe bază de initium protejează culturile agricole dar pe cealaltă parte este dăunătoare organismului. Doar 1 mg din această substanţă se elimină foarte greu din organism, în circa un an, iar efectele negative se regăsesc la nivelului colonului. Cea mai frecventă afecţiune pe care o produce compusul chimic este cancerul de colon pentru că intrând în compoziţie chimică cu celelalte substanţe devine reziduală în organism. Folosirea zilnică a initium-ului favorizează formarea tumorilor maligne. Această substanţă va fi testată în România timp de 3 ani, iar dacă efectele vor fi negative, adică vor muri oameni, ea va fi retrasă din Codex Alimentarius.

 

loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

To Top