Descopera

CLUBUL CELOR DE 27 DE ANI CARE AU PIERDUT TRENUL LIBERTĂȚII

În lumea artistică mondială există un Club al celor de 27 de ani. Este vorba despre personalități care au murit la vârsta de 27 de ani. Despre acești artiști se spune că vor rămâne veșnic tineri.

Jurnaliștii care au anchetat moartea acestor artiști au sesizat că înainte de a se produce tragicul eveniment, aceștia au apărut in public complet schimbați.

Mai mult, unii chiar au postat fotografii care te duceau cu gândul la un iminent sfârșit sau au acordat interviuri în care au vorbit despre moarte. Poate că era vorba despre un soi de premoniție cu privire la ce avea să se întâmple sau poate era ceva planificat, ceva ce trebuia să se întâmple.

Jurnaliștii care au investigat aceste morţi au făcut referire la anumite ritualuri pe care starurile lumii muzicale sau de la Hollywood le practică.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani și s-a spus că drogurile și alcoolul ar fi fost cauza morții. Ea a murit la locuinţa sa din Londra, cadavrul său fiind descoperit într-o vineri dimineața.

La câteva luni de la moartea sa, unul dintre vecinii săi a făcut o declaraţie care ridică multe semne de întrebare. În noaptea de joi, acesta a auzit din casa artistei multe zgomote, urlete și un fel de incantații specifice unui ritual. El a mai declarat că la 2 noaptea a fost trezit din somn de aceste zgomote care te înfiorau.

loading...

Mai mult, fiul acestuia a susținut că a auzit sunete care proveneau de la un tambur. Este straniu faptul că anchetatorii au concluzionat că Amy se afla singură în casă, în condițiile în care ea locuia alături de asistenții săi.

Ze Silva, patronul unui celebru restaurant pe care îl frecventa de două ori pe săptămână celebra cântăreață, a declarat că marți, cu trei zile înainte de moartea cântăreței, aceasta a veni la restaurant și a refuzat orice tip de băutură alcoolică motivând că s-a lăsat de băutură.

Patronul a mai declarat că aceasta se comporta normal, a dat autografe și s-a fotografiat cu niște copii. Au fost multe voci care au susținut că Amy a fost asasinată sau a murit ca urmare a unui ritual.

club 27 - CLUBUL CELOR DE 27 DE ANI CARE AU PIERDUT TRENUL LIBERTĂȚII

Fritz Springmeier a scris în cartea pe care a publicat-o de curând despre un adevărat control mental la care au fost supuși mari artiști care au murit în condiţii ciudate. El folosește chiar o metaforă spunând că aceste persoane au pierdut trenul libertății. Marii artiști devin sclavii sistemului care controlează tot.

loading...
To Top