Profetii

Clarvăzătoarea care a prezis dezastrul din Colectiv anunță o catastrofă nucleară în România

Destinul României nu pare să fie unul tocmai luminos, conform spuselor clarvăzătoarei care ar fi prezis atât moartea lui Mircea Albulescu, cât şi dezastrul din Colectiv, scrie antenastars.ro.

Intrată în ediţia de vineri a emisiunii „Agentul VIP”, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a povestit cu lux de amănunte o nouă previziune pe care a avut-o. Ştie că se va întâmpla în ţară şi mai ales, a văzut cu ochii săi explozia.

„Urmează o iminentă catastrofă nucleară. Mi s-a arătat exact cum a explodat centrala nucleară. Un cataclism nuclear. Eram undeva ca într-un câmp.

Nu erau case în jur, doar acele clădiri specifice centralelor nucleare… A explodat ca un cauciuc. Spre Est am văzut, nu mi s-a spus oraşul anume.

nuclear - Clarvăzătoarea care a prezis dezastrul din Colectiv anunță o catastrofă nucleară în România

Cutremurul de azi din Japonia l-am văzut pe 11 aprilie, cum se clătinau pereţii. Urmează o secetă foarte mare spre răsărit. Nu ne aşteaptă nimic bun. Teroriştii au luat o pauză ca să-şi facă planuri”, a mărturisit Maria Ghiorghiu.

Emisiunea „Agentul VIP” poate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 22:00, numai pe Antena Stars sau online pe Antena Play.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top