The news is by your side.

Clarvazatoare romanca: Daca Mitt Romney castiga alegerile o sa moara asasinat chiar inainte sa depuna juramantul

0

Maitreyi, o clarvazatoare ce s-a nascut pe meleagurile romane, mama fiind evreica, iar tatal ungur, inca din copilarie s-a stabilit in SUA. Crescuta de catre un preot ortodox, urmeaza o facultate de psihologie, iar la varsta de 31 de ani constata ca are capacitati paranormale deosebite. De mica a dat dovada de insusiri aparte, dar le-a neglijat, considerandu-le manifestari obisnuite. Cu varsta de 31 de ani harul ei nu a mai putut fi inabusit si s-a dedicat noii situatii. In sapte ani de zile, ea a ajuns sa se remarce in diferite grupari universitare, fiind mai mult preocupata de probleme ezoterice decat de abordarea obisnuita de clarvazatori.

Spre deosebire de alti clarvazatori, Maitreyi raspunde intr-un mod distinct la unele intrebari stringente. Astfel la intrebarea despre apropiatele alegeri de la Casa Alba ea a spus ca este o mare greseala desfasurarea unui proces de alegeri electorale in cel mai puternic stat de pe planeta in anul 2012.

Alegerile prezidentiale din anul 2012 sunt fara precedent, sortii il decid pe Obama presedinte , indiferent de rezultat, putandu-se provoca o mare tragedie. Finalul cursei alegerilor prezidentiale nu este clar. Obama si contracandidatul sau sunt intr-o situatie balantica, iar rezultatul va fi atunci stabilit. In plina criza economica, popularitatea lui Obama a scazut, insa contracandidatul sau nu reuseste sa se detaseze serios.

Cu toate acestea sansa mai mare este de partea lui Mitt Romney ceea ce va provoca o mare drama in SUA. Inainte de depunerea juramantului va muri asasinat intr-o ambuscada de proportii. Aceasta ambuscada va aminti de 11.09.2001, de aceasta data vinovatii nu vor fi din lumea araba , ci o miscare ecologista extremista. Ghinionul acestui om atinge cote incredibil de mari deoarece este posibil sa moara la cateva zile dupa alegeri printr-un atac de cord, inainte de orice actiune terorista.

Mitt-Romney Clarvazatoare romanca: Daca Mitt Romney castiga alegerile o sa moara asasinat chiar inainte sa depuna juramantul

In alegerile din acest an SUA se va confrunta cu o situatie fara precedent. Invingatorul din alegerile prezidentiale moare inainte de depunerea juramantului, in felul acesta fostul presedinte ramane in functie pana la clarificarea situatiei fara precedent.

Daca Obama ar iesi presedinte, SUA nu s-ar confrunta cu aceasta tragedie. Destinul il vrea cu orice pret pe acesta mai departe, steaua lui norocoasa cu o putere aparte, altfel nu ajungea un presedinte de culoare la Casa Alba, se transforma pentru Mitt Romney intr-un mare ghinion, provocandu-se astfel tragedia.

Anul 2012 este un an deosebit, forta destinului are o intensitate mult mai mare, putand sa anihileze evenimente si sa determine situatii fara precedent. Daca alegerile prezidentiale s-ar fi petrecut cu un an in urma, situatia aceasta avea sanse mici de realizare, anul acesta insa l-a adus pe Mitt Romney intr-o pozitie complet nefavorabila si pentru reusita in alegeri va plati cu viata sa caci a blocat destinul triumfator a lui Obama. Numai o mare minune il poate salva de la moarte, insa la acest moment sortii sunt decisi.

Articol semnat: Evi Eshara

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și