CIVILIZAȚIILE SUBTERANE: Tuneluri inexplicabile descoperite de arheologi

În anul 2009, Institutul Național de Antropologie și Istorie dădea un comunicat în care se spunea că 30 de cercetători au localizat intrarea într-un tunel care ducea la o serie de galerii situate sub templul Şarpelui cu pene, Quetzalcoatl, în care ar putea fi depuse rămășițele pământești ale regilor aztecilor.

Teotihuacan a fost capitala celui mai mare imperiu precolumbian, situat la 50 kilometri de Ciudat de Mexico. Intrarea în tunel se află la o adâncime de 14 metri, iar de-a lungul celor 100 de metri au fost descoperite mai multe camere cioplite în piatră.

Tunelul a fost descoperit cu ajutorul unor scanare și radare foarte moderne. Ca vechime, tunelul are peste 1800 de ani.

Preoții azteci care au oficiat ceremonia de sigilare a tunelului au ornat intrarea în tunel cu pietre semiprețioase, cochilii.

Despre piramidele de la Gizeh se spune că în subteran există o rețea de tuneluri. Au fost deja descoperite două tuneluri care pleacă din Camera Regelui către exterior, într-un unghi de 45 de grade. Mulți cercetători susțin că prin aceste tuneluri, spiritele plecau către ceruri.

În Camera Reginei au fost descoperite alte două tuneluri, la fel de înguste, dar care duc spre interiorul pământului. În anul 1992, a fost introdusă o cameră video în unul dintre tuneluri. La o adâncime de 60 de metri ea a dezvăluit prezența unei uși de calcar dotată cu mânere de cupru.

Loading...

Robert Dickoff susține în cartea sa, Agartha, că sub Marea Piramidă există o rețea de tuneluri care duce la o lume subterană. Documente ale vechilor egipteni susțin că unul dintre tuneluri, cel estic, comunica cu Atlantida.

Pe mare, din Egipt în Atlantida se putea ajunge pe Oceanul Atlantic și Marea Mediterană.

Pentru că doi cercetători suedezi s-au aventurat în acest tunel și au dispărut, autoritățile egiptene au hotărât să închidă tunelul.

tuneluri megalitice2Tot mai mulți scriitori și cercetători au prezentat în cărțile lor ipoteza conform căreia piramidele au fost construite de atlanți care au ajuns în Egipt prin aceste misterioase tuneluri.

Trecerea de la primele dinastii de zei reprezentate de Ra, Amon, Osiris, Set, Horus s-a făcut gradual la cele umane.

loading...

Comentariile sunt închise.