Civilizațiile antediluviene: Nefilimii care au trăit la Marea Neagră

Civilizațiile antediluviene: Nefilimii care au trăit la Marea Neagră

Marea Neagră s-a format ca urmare a unui cataclism care este descris în Biblie. Aceste estimări aparţin oceanografului turc Seda Okay. Cataclismul s-a produs acum 8000 de ani, atunci când apa din Mediterana a inundat actualul teritoriu ocupat de Marea Neagră.

Apa eliberată a avut o putere excepţională, de 200 sute de ori mai puternică decât cascada Niagara. Potopul biblic a durat 40 de zile și 40 de nopţi, apa ridicându-se peste munți. Povestea Potopului bibic este una controversată. Principala dilema este dacă a fost sau nu global.

Perioada antediluviană

Primele povestiri despre marele Potop provin de la sumerieni și datează din jurul anului 200 i.Hr. Cea mai celebră harta care prezintă teritoriile antediluviene este cea a lui Piri Reis. Harta este atât de perfectă încât se crede că a fost realizată din aer. Civilizaţiile antice aveau cunoștințe incredibile despre cartografie.

Harta prezintă Antarctica fără gheață, ceea ce înseamnă că a fost realizată înainte de ultima era glaciară. Hartă a fost examinată de Oficiul Hidrografic al Marinei SUA care i-a dovedit autenticitatea. Harta s-a dovedit a fi nu numai reală, dar și extrem de precisă, încât aceasta a fost utilizată pentru a corecta unele erori din hărțile moderne.

Care civilizaţie a dispus de o asemenea tehnică pentru a realiza o hartă perfectă, rămâne o întrebare fără răspuns. În anul 1840, în partea sudică a Irakului au fost descoperite peste 5000 de tăbliţe sumeriene care prezintă informații despre o civilizaţie misterioasă, despre războaiele ca cataclismele naturale care au dus la dispariția ei.

Textele fac referire la zeii din cer, nefilimii, care au venit pe Pământ acum 350000 de ani. Aveau înălțime de 4-5 metri, trăiau 10000 de ani tereştri și proveneau de pe planeta Nibiru. Ei au acționat genetic asupra oamenilor primitivi și au creat un hibrib. Astfel s-ar putea explica saltul evolutiv de la Homo erectus la Homo sapiens.

Textele sumeriene descriu producerea unui mare potop care a dus la scufundarea unor continente și insule. Toth, marele conducător, a salvat o parte din populaţie ducând-o în Egipt, unde a pus bazele unei noi civilizaţii.

Civilizațiile antediluviene

O dovadă în sprijinul existenței unui potop este și faptul că în toate civilizaţiile întâlnim legende legate de potop, în care eroii sunt atlanţii, hiperboreenii, giganţii numiţi huanci, protocivilizatii din Lemuria, Mu, Gondwana, Antarctica.

Fizicianul Fritjof Capra susţine că aceste civilizaţii au urmat același model de provocare și reacție, în naștere, dezvoltare și decădere. Au avut un proces de fluctuaţie care este o parte fundamentală a dinamicii universului.

loading...
CATEGORIES
Share This