Civilizația Vinca, statuetele care dovedesc influența extraterestră pe Terra?

Civilizația Vinca, statuetele care dovedesc influența extraterestră pe Terra?

Civilizația Vinca a fost descoperită în 1908 de către un arheolog sârb în 1908 în Vinca, o suburbie a orașului Belgrad, Serbia. Cultura Vinca-Turda a fost răspândită pe o arie largă a Europei, mai ales în Europa de Est-Sud, peste Serbia, Bulgaria și chiar o mare parte din Transilvania.

Artefactele acestei civilizații au fost datate prin metoda carbonului, iar rezultatele sunt grăitoare, cultura Vica-Turdas are o vechime de 4700-5300 de ani.

Cultura Vinca, cu adevărat avansată

Cel mai uimitor lucru este că au știut cum să creeze cuprul. Această îndeletnicire demonstrează că această civilizație a fost extrem de avansată și a descoperit numeroase secrete ale științei.

Există voci, care sugerează că oamenii Vinca au avut o legătură strânsă cu o civilizație extraterestră. Nu există scrieri în acest sens, însă cea mi bună mărturie sunt statuetele ciudate, care poartă marca Vinca.

Statuetele care înfățișează extratereștrii?

În urmă cu câțiva ani, în apropierea orașului Belgrad, Serbia, a fost finanțat un sit arheologic. Ideea de bază a fost descoperirea și scoaterea la lumină a cât mai multor artefacte ale acestei civilizații. Arheologii doreau să cunoască mai multe aspecte din viața cotidiană a acestor oameni misterioși.

Surpriza a fost extraordinară, când arheologii au descoperit circa 2000 de statuete. Bizare la prima vedere, pentru că acestea par să înfățișeze ființe care nu sunt de pe Terra.

Cu capetele alungite, ochii mari și ieșiți din orbite, nasul proeminent și în loc de urechi niște găuri, statuetele înfățișează ființe dintr-o altă lume. Sau cel puțin așa se crede, pentru că istoria planetei nostre nu a înregistrat existența unor astfel de ființe pe Terra.

Un alt aspect interesant este că aceste statuete înfățișează ființe care sunt jumătate parte masculină și jumătate parte feminină. Oare sunt ființe de pe Terra sau venite din spațiu?

Teorii și controverse

Bineînțeles că nimeni nu poate spune cu exactitate dacă civilizația Vinca a avut contact cu o civilizație extraterestră, iar părerile sunt împărțite. Statuetele pot înfățișa membri acestei civilizații, la fel de bine cum pot înfățișa oricare altă ființă.

Statuetele Vinca

De remarcat este faptul că Vinca a dezvoltat primul alfabet din lume, bazat pe silabe și pe scrierea liniară, la fel ca alfabetul și scrierea modernă și după cum știm, acesta este un semn al unei culturi evoluate.

Pornind de la acest aspect este dificil de a spune dacă respectivii oameni (sau orice au fost ei) au avut contact cu extratereștrii, au fost extratereștrii sau pur și simplu au urmat o altă ramura a evoluției.

CATEGORIES
Share This
>