Mistere

Mistere

Civilizatia sumeriana si colaborarea cu reptilienii din inima Universului

6views

Încă din cele mai vechi timpuri, omul a avut aspirații care mai de care mărețe și importante, dar niciuna nu a depășit-o pe cea de a-și cunoaște zeii sau creatorii. Cerul a reprezentat punctul culminant pe care îl putea atinge un muritor și astfel o nouă poartă spre infinitul Universului se putea deschide.

Prima civilizație importantă, consemnată de istoria omenirii, este cea sumeriană, care și-a dus existența în Peninsula Arabă. Nu se cunosc foarte multe fapte despre această cultură, dar există atât de multe speculații încât adevărul este distorsionat. Interesant este faptul că primele orașe sumeriene, Eridu , Uruk si Ur, s-au născut odată cu cele mai importante legi ale vremii, care incredibil sau nu se regăsesc și în societatea actuală. Codul lui Hammurabi este recunoscut precum un set de legi care reglementau dreptul la proprietate, implementau noțiunea de căsătorie, impuneau reguli economice, morale și politice și simplificau litigiile între cetățeni. Acest fapt este unul determinat pentru ca arheologii, care au studiat această cultură, să se gândească la gradul de dezvoltare al societății respective. Mai mult de atât, sumerienii dădeau dovadă de o sete de cunoaștere impresionantă pentru că nivelul de dezvoltare în toate domeniile este unul incredibil. Cel mai bun exemplu este redat de fresca alăturată în care apar cele 10 planete ale sistemului nostru solar. Incredibil sau nu, Pluto a fost descoperita abia în 1929, cu toate acestea sumerienii îi cunoșteau existența cu mii de ani în urma noastră.

O alt fapt important, consemnat de civilizația sumeriană, se referă la momentul în care zeii, adică extratereștri, au adus pe Pământ plugul. Nu doar că le-a ușurat munca agricolă, dar le-au fost recunoscători din toate punctele de vedere. Povestea poate continua pentru că acești zei, veniți din inima Universului, care au fost descriși precum niște ființe stranii cu corp de reptilă, s-au amestecat cu civilizația pământeană. Anunnaki, după cum au fost numită civilizația extraterestră, a dorit ca o nouă specie să se nască, motiv pentru care împerecherea între civilizații s-a produs.

sumer

În consecință s-au născut Nefelinii, acei îngeri decăzuți care sunt amintiți și în Biblie, și rolul lor era să conducă pe culmile cunoașterii civilizația sumeriană. Atunci a fost punctul maximum pe care această civilizația l-a atins și atunci informații importante despre structura Universului au intrat în posesia sumerienilor. Ei cunoșteau că Terra este rotundă și că se învârte în jurul Soarelui, erau familiarizați cu zborul și navele spațiale deținute de civilizația venită din spațiu și probabil că au mai intrat și în posesia altor cunoștințe care nu au mai fost menționate în scrierile care s-au descoperit până în prezent.

Și pentru că acești oameni nu s-au mulțumit cu secretele deținute și pentru că au vrut să ajungă egalii zeilor, s-au apucat să construiască una dintre cele mai controversate clădiri din istoria omenirii, Turnul Babel. Această clădire impresionantă avea rolul ca oamenii să ajungă la cer și astfel să devina una cu creatorii lor. Bineînțeles că ideea nu a fost agreată și astfel Turnul Babel a fost distrus.

Loading...

sumer2

Uimiți de aspirația sumerienilor, zeii reptilieni s-au retras din civilizația pământeană, dar totuși au lăsat în urma lor niște umanoizi mici, cu ochii mari, care să-i vegheze permanent pe cei care urmau să se nască și să trăiască pe Terra. Acesta reprezentare este ilustrată cu ajutorul figurinelor din imaginea alăturată, care au aparținut sumerienilor.

loading...