Mistere

CIVILIZAȚIA GIGANȚILOR ESTE ANTERIOARĂ CELEI UMANE

0views

Michael Tellinger, om de știință și explorator, a devenit un adevărat Indiana Jones, grație descoperirilor științifice pe care le-a făcut în Africa de Sud, privind civilizațiile dispărute și originea umanității. Descoperirile sale vor obliga specialiștii să rescrie cărțile de istorie. Experții au susținut că prima civilizație a fost acum 6000 de ani, într-o regiune numită Sumer.

Descoperirile recente arată că sumerienii și egiptenii au fost influențați de alte civilizații, anterioare lor, care trăiau în Africa și exploatau mine de aur. Este vorba despre o civilizație care a trăit acum 200000 de ani, cunoșteau legile naturii și puteau crea energie de la Terra Mamă. Ei foloseau puterea sunetului și energia de joasă frecvență.

Pe solul din Africa de Sud există milioane ce cercuri din pietre, care erau generatoare de energie, de frecvență sonoră, emanată de electromagnetismul Pământului. Este vorba despre o supercivilizație care a existat pe Pământ, înainte de umanitate. În sprijinul celor de mai sus, stă și descoperirea făcută în Spania, în Atapuerca, unde a fost descoperit un os uman, care are o vechime de 400000 de ani. Cel mai vechi os uman, descoperit de către arheologi, avea o vechime de 70000 de ani și aparținea unei fetițe din grupul humanoid Denisova, înrudit cu cei din Neandertal.

Vocea Rusiei a făcut un anunț care a surprins chiar și lumea științifică. În regiunea Rostov a fost descoperită o piatră necunoscută, în interiorul cărei se află un cip. Descoperirea este uluitoare și este atribuită unei civilizații superevoluate, care a trăit înaintea omului, pe planeta noastră. Arheologii și cercetătorii susțin că această civilizație era formată din humanoizi foarte înalți. Înălțimea acestora era între 3 și 5 metri.

Această înălțime este explicată prin faptul că acum 200000 de ani, gravitația era mult mai mică decât cea de azi. Acest lucru a determinat înălțimea deosebit de mare, dar și alungirea capului.
În Filipine a fost descoperit un schelet cu o lungime de 5 metri. Lungimea unui incisiv era 7 centimetri și 5 centimetri lățime. În Texas a fost descoperită o zonă, numită Valea Giganților, unde s-au găsit urme și artefacte gigantice, vechi de peste 200000 de ani. Este vorba despre unelte de lucru, de dimensiuni foarte mari, grote de dimensiuni uriașe.

Loading...

Cercetătorii vorbesc despre o civilizație a giganților. Cercetătorii susțin că acele construcții ciclopice din Insula Paștelui, pot fi atribuite acestei civilizații. În acest mod se pot explica construcțiile gigantice, cum ar fi piramidele. Uneltele de lucru descoperite, aveau peste opt kilograme fiecare. Să ne aducem aminte de scrierile grecilor, în care se vorbește despre luptele dintre Dumnezeu și giganți sau titani.

et-geants

Și în scrierile egiptene întâlnim pasaje în care se vorbește despre giganți care s-au retras în munți, în vremuri de război, după care au coborât pe câmpii. Mărturii ale existenței unei civilizații gigantice s-au descoperit pe cinci continente. Să ne amintim că și în România au fost descoperite schelete gigantice.
Rămân multe întrebări fără răspuns. Care este originea acestor giganți? Ce fenomen a dus la dispariția lor și la apariția rasei umane? Au dispărut în timpul Potopului sau existența și dispariția lor sunt legate de Atlantida?loading...