Civilizația Dropa, mesaje de la specii extraterestre

În căutarea originii rasei pure, Hitler a decis constituirea unei organizații, Ahnenerbe, care avea drept scop căutarea în toate colțurile lumii a originii rasei ariene. Acest studiu era o obsesie de-a lui Hitler. El a dispus o sumă importantă de bani și cei mai valoroși cercetători naziști au plecat în Tibet.

Călugării care stăpânesc lumea

Academicianul Theodore Illion a fost primul care a plecat în Tibet și a reușit să contacteze un grup de călugări care trăiau retrași într-o galerie subterană.

Aceștia i-au spus academicianului că ei controlează și stăpânesc lumea, fiind în contact cu forțe extraterestre.
Illion a fost fascinat de ceea ce i-au spus preoții, dar subit, a fost nevoit să-și întrerupă vizită, pentru că preoții l-au servit la una din mese cu supă din carne de om.

Cu greu a reușit să plece din Tibet și ajungând în Germania, i-a relatat lui Hitler, tot ceea ce i se întâmplase.
Hitler a fost cuprins de dorința de a cunoaște preoții tibetani, dar mai ales mijloacele prin care controlau lumea.

La câțiva ani după cel de al Doilea Război Mondial, cercetătorii chinezi au fost interesați de misterele pe care Tibetul le avea și de ceea ce descoperise Illion și îi transmisese lui Hitler. Au trimis o echipă de specialiști care a făcut o descoperire senzațională.

Civilizația Dropa

În peștera Baian Kara Ula, din munții Himalaia, au fost descoperite urmele unei civilizații de pitici. Scheletele foarte mici au șocat lumea. Civilizația a primit numele de Dropa, care în limba chineză înseamnă gnomi extratereștrii.
În urmă cu 12000 de ani, la granița dintre Tibet și China se stabilise o civilizație misterioasă care venea din ceruri. Se spune că era o populație eșuată pe Terra.

Au fost descoperite 138 de schelete cu cranii imense, membre fragile și de dimensiuni mici.
Ceea ce a fost și mai interesant a fost faptul că la intrarea în mormintele subterane nu a fost descoperită nicio piatră funerară sau un indiciu cultural.

În interiorul mormintelor au fost descoperite niște discuri din piatră, cu dimensiunea de 30 de centimetri și cu găuri de 20 de milimetri în interior. Pietrele erau inscripționate cu mici hieroglife stilizate.

dropa sstone

Aceste pietre au rămas un mister pentru cercetători, pentru că, în momentul în care sunt atinse cu un impuls electromagnetic, sferele încep să emită sunete. Sunetele seamănă cu zgomotele din timpul rugăciunilor preoților budişti.

Conform cercetătorilor chinezi, peștera amplifica zgomotul și îl timite către cer. Poate era un mesaj misterios transmis către extratereștrii, în speranța că un OZN îi va recupera.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)