Descopera

Ciudățenii din Coran: Îndemnul la luptă și violență, femeia trebuie umilită și omul este greșeala lui Dumnezeu

Acest studiu nu este pentru a insulta pe cineva, ci doar pentru a atrage atenția asupra capcanelor întinse de aceasta carte, Coran-ul (Quran-ul), care nu are nimic de a face cu ceea ce a spus Dumnezeu prin prooroci, prin Iisus Hristos si prin apostoli. Dumnezeu nu se schimba de la o perioada la alta, susținând o Cale Sfânta in Biblie, iar apoi să o schimbe cu alta in Coran.

ÎNDEMNURI LA LUPTĂ ȘI VIOLENȚĂ ÎN CORAN

In Coran, Al-Baqara” Luptati întru calea lui Dumnezeu cu cei care lupta împotriva voastra. Nu fiti călcători de lege, căci Dumnezeu nu-i iubeste pe calcatorii de lege. (190) OMORÂȚI-I ORIUNDE-I ÎNTÂLNIȚI, izgoniti-i din locul de unde va vor fi izgonit. Ispita este mai apriga decat uciderea. Nu va razboiti cu ei In preajma Moscheei celei Sfinte, daca ei nu pornesc lupta cu voi acolo. Daca se lupta cu voi, omorati-i, caci aceasta este rasplata celor tagaduitori. (191) Daca ei se opresc, sa stiti atunci ca Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (192) LUPTAȚI-VĂ CU EI PÂNĂ CÂND NU VA MAI FI NICI O ISPITA, CI VA FI DOAR LEGEA LUI ALAH. DACA SE OPRESC, NU-I VRAJMASITI DECAT PE CEI NEDREPTI. ” .

Deci arabii nu asteapta neaparat sa fie atacati de evrei sau americani ca sa riposteze, ci pur si simplu ataca oricand sunt indemnati de leaderii lor religiosi sa o faca pe motive ca lupta contra ”necredinciosilor”.

UN RAMADAN, MAI MULT DAUNĂTOR DECÂT BENEFIC

Deci iata ce scrie in Al-Baqara , pag 29, versetul 186: ”Impreunarea cu femeile voastre va este îngaduita în noptile de post, caci ele va sunt voua vesmant, precum si voi le sunteti lor vesmant. Dumnezeu stie ca voi însiva v-ati trada si atunci El s-a Intors catre voi si v-a încuviintat. Impreunati-va acum cu ele si cereti ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncati si beti până ce veti putea deosebi in zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiti pana in noapte si nu va impreunati cu ele, ci stati si chibzuiti In locurile de rugaciune…. ”.
Deci dupa asa o noapte copioasa, ziua oricum o dormi si nu iti trebuie post, caci postesti singur de la sine. Adica si paganii fac la fel. Noaptea fac dragoste cu nevestele (iubitele), mananca si beau, iar cand se face dimineata, dorm pana dupa amiaza sa se refaca pentru continuarea dezmatului din noaptea urmatoare.

loading...

AMENINTARI

In Ta-Ha, pag. 319, ”(112) Noi am pogorat astfel un Coran arab în care am pus și amenințări. Poate se vor teme ori poate le va fi împrospatata amintirea! ”.

Cum putea Dumnezeu sa trimita o alta carte si diferita oamenilor, când stia ca timp de 600 de ani dupa Yeșua Christos, oamenii au propovaduit o anumite Evanghelie. Astfel prin noua carte (Coranul), s-ar fi produs o dezbinare intre crestini si arabi. Credeti ca Dumnezeu vroia ca oamenii sa se iubeasca sau sa se dezbine? Eu cred ca Dumnezeu nu are interesul sa dezbine oamenii, nici să se urască, nici să se omoare intr ei, ci sa-i unească și să se iubească.
Dar numai satana, despre care vorbeste Dumnezeu ca il va nega pe Iisus Christos ca fiul

 
CORANUL PROPOVĂDUIEȘTE CĂ IISUS ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU, CĂ ÎNVĂȚĂTURA LUI IISUS ESTE DE LA DUMNEZEU, CĂ TREBUIE URMATĂ, DAR ISLAMIȘTII NEAGĂ ÎN SCHIMB ÎNVĂȚĂTURA LUI

Si anume in Coran, in An-Nisa, sura (versetul) 171, spune asa: ”Nu spuneti despre Dumnezeu decat Adevarul! Da, HRISTOS! IISUS, fiul Mariei, este Trimisul lui Dumnezeu, Cuvantul Lui pe care l-a aruncat Mariei, un Duh de la El. Credeti In Dumnezeu si in trimisii Sai!”.

Sau in An-Nur(55):” Savarsiti-va rugaciunea, dati milostenie, dati ascultare Trimisului (IISUS) ! Poate veti fi miluiti! ” .
Si atunci arabii de ce nu dau ascultare Trimisului lui Dumnezeu, IISUS?
Coranul vorbeste despre IISUS si sa te inchini Lui, dar nu si despre invatatura Lui, pe care o neaga cu desavarsire, sustinand mereu ca a fost modificata, fara a avea dovezi in acest sens.

Sau in Al-Hadid : ”Noi l-am trimis pe IISUS, fiul Mariei. Noi i-am dat lui Evanghelia si am pus în inimile celor care IL urmau blândețea și milostenia, însa calugaria pe care ei au întemeiat-o, Noi nu le-am scris-o decat pentru a cauta multumirea lui Dumnezeu. Ei nu au pazit-o însa asa cum se cuvenea s-o pazeasca. Cei care crezura, dintre ei, avura rasplata, Insa multi fura desfranati! (27) O, voi cei ce credeti! Temeti-va de Dumnezeu! Credeti In trimisul Sau (IISUS) pentru ca Dumnezeu sa va dea Indoit din milostivenia Sa si sa va daruiasca o lumina In care sa mergeti si sa va ierte voua. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (28) ”

FEMEIA TREBUIE UMILITA

Si iata cum trebuie sa fie umilita femeia la musulmani, In Coran, An-Nisa 33:”BARBATII SUNT MAI PRESUS DECAT FEMEILE, fiindca Alah le-a dat întaietate asupra lor si fiindca ei cheltuiesc din averi pentru ele. Femeile cinstite sunt pioase, pastrand în taina ceea ce Alah pastreaza. Dojeniti-le pe cele de a caror neascultare va este teama!PĂRĂSITI-LE ÎN AȘTERNUTURI! LOVITI-LE! Nu le cautati însă gâlceavă, daca va dau apoi ascultare. Alah este înalt, mare. ”.

Sau:
O noua umilinta, injosire si lipsa de respect asupra femeii: In Hadith, spune ca: ”PARADISUL UNEI FEMEI ESTE SUB PICIORUL BĂRBATULUI EI”.

ALTE CIUDATENII

Tot in Coran la sura 228, spune) ”Se poate divorța de două ori…” .

Versetul 274: ”Dumnezeu a ingaduit negustoria, insa a oprit camata. Cel care se va lasa de camata, indata ce aude o predica de la Domnul sau, va putea pastra ceea ce a agonisit. ”.

”Omul a fost creat nestatornic:… (19) ”.
Sau tot in Coran, Al-Anbya, Dumnezeu ar spune: ”(36) Omul a fost creat din pripeală.

”Aceasta este o amintire, o frumoasa intoarcere pentru cei tematori: (49) grădinile Edenului ale caror porți le vor fi deschise. (50) Culcati In ele, vor cere fructe din belsug si bauturi (51) In vreme ce femeile (fecioare) cu privirile neintinate le vor fi tiitoare de urât! (52) Aceste va sunt fagaduite pentru Ziua Socotelii. (53) Aceasta este Inzestrarea Noastra ce nu are sfarsit. (54) ”.

coran - Ciudățenii din Coran: Îndemnul la luptă și violență, femeia trebuie umilită și omul este greșeala lui Dumnezeu

Coran, An-Nisa , 14, astfel: ”Chemati patru martori dintre voi impotriva acelora dintre femeile voastre care au savarsit o fapta nerusinata. Daca ei depun marturie, atunci inchideti-le In case pana la moarte, daca nu le va da Dumnezeu nici o putinta de scapare. (15) Daca cei doi care au savarsit aceasta sunt dintre voi, puneti-i la tortura!

Musulmanilor nu le este ingaduit sa aiba neveste daca acestea se impotrivesc. Deci chiar Coranul le interzice sa-si rezerve viitoare nevasta, o copila mica. DAR SI MAHOMED, A AVUT IN SCHIMB 9 NEVESTE IN ACELASI TIMP, dintre care una (pe Aysha ) DE LA 6 ANI, IAR LA 9 ANI, A DEFLORAT-O !!!

Si in Coran, in An-Nahl, spune la fel: ”El (Alah) a creat omul dintr-o picatura de SPERMĂ , (4)

Extras din Adevarul trist din Coran

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top