Ciudata statuie megalitica cu microcipuri de la Roswell

Cine nu a auzit de oraşul american Roswell (nordul statului Maryland)? Este locul unde în urmă cu mulţi ani s-a prăbuşit un OZN şi o celebra autopsie a unui extraterestru a fost filmată. Bineînţeles că autorităţile americane au informat acele zvonuri şi au susţinut că autopsia extraterestrului nu este decât un mare fals.

O nouă descoperire şocantă a fost făcută de către şeful echipei de cercetări la situl din Roswell, Dr. Phil Parthos, care a dezgropat o statuie interesantă. La prima vedere această statuie pare să corespundă influentelor din America de Sud şi în urma testelor cu carbon 14, datează de prin jurul anului 800 i.Ch. Incredibil este faptul că atunci când a fost scanată cu ajutorul unui computer, s-a descoperit că statuia are o reţea de fire foarte fine şi nişte microcipuri, ceea ce indică că a fost concepută de către o civilizaţia foarte avansată.

Oferind mai multe detalii asupra statuii descoperite, dr. Parthos a precizat că nu este de mari dimensiuni. Ea este sculptată în piatră, dar structura moleculară este cu totul altceva decât s-a văzut vreodată. În afara sistemului computerizat, ascuns în interiorul ei, statuia, care reprezintă un împărat sau o zeitate extraterestră, are înfipte pe suprafaţa ei nişte coarne dure şi ascuţite.

Cercetătorii cred că statuia a fost adusă pe Pământ de către extratereştrii chiar dacă este aproape imposibil să demonstreze acest lucru în prezent. „De fiecare dată, avansând cercetările, descoperirile făcute accentuează misterul în jurul sitului de la Roswell“, declară Phil Parthos ziariştilor.Chiar dacă statuia conţine doar o memorie standard de computer, următorul pas ar fi să descoperim dovezi ale vieţii extraterestre. Putem încerca să găsim informaţii despre creatură care ar fi putut aduce pe pământ statuia. Nu este exclus să obţinem informaţii cheie referitoare la tehnologia extratereştrilor, de unde au venit şi de ce au venit la Roswell.” susţine Dr. Phil Parthos.

În anul 1947 pe lângă oraşul Roswell un OZN s-a prăbuşit, ceea ce arata foarte bine existenţa vieţii extraterestre în zonă. Pornind de la aceste două aspecte, OZN-ul prăbuşit şi statuia cu microcipuri, dr. Parthos porneşte în căutarea vieţii extraterestre pe lângă oraşul Roswell. „Veche sau mai recentă, statuia este o descoperire de mare valoare“, a declarat dr. Parthos, evocând posibilitatea că, descoperindu-i secretele, să se obţină noi informaţii despre extratereştrii care probabil au creat-o.

Loading...

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...