Bizar

Cip extraterestru cu o vechime de 450 de milioane de ani descoperit în Rusia

Un cip de proveniență extraterestră, cu o vechime de peste 450 de milioane de ani, a fost descoperit pe malul unui râu, în apropierea orașului Labinsk, Rusia.

Interesant este faptul că cipul este încastrat într-o piatră și pentru că este de culoare albă a atras atenția unui trecător. Acesta a prelevat piatra și văzând că are de-a face cu un fapt misterios a predat piatra autorităților locale. Acestea au trimis-o spre un laborator specializat pentru a elucida misterul.

Concluziile au fost unele extraordinare pentru că bucata de material încastrată în piatra respectivă reprezintă un cip. Are o vechime de peste 450 de milioane de ani, din perioada Ordoviciana, motiv pentru care se consideră că a fost fabricat de tehnologia extraterestră.

De asemenea, specialiștii sunt de părere că ar putea să existe o legătură strânsă între evenimentele marcante petrecute în perioada Ordoviciana și vizitele extraterestre pe Terra.
Aproape de sfârşitul Devonianului, acum 370 de milioane de ani, multe specii de peşti şi 70% din nevertebratele marine au dispărut. Motivul nu se cunoaşte exact.

Perioada Ordoviciană s-a încheiat acum 440 milioane de ani cu o altă extincţie în masă care a ucis aproape toţi peştii şi coralii şi 25% din toate familiile de animale.

Chiar dacă această teorie este încă în fază incipientă sau este considerată încă o ipoteză, în ultimii ani, din ce în ce mai multe dovezi cu privire la tehnologia avansată care a existat sau a interferat cu viața de pe Terra au ieșit la iveală.

chip extraterestru - Cip extraterestru cu o vechime de 450 de milioane de ani descoperit în Rusia

Este cert că acum circa 450 de milioane de ani în urmă omul nu avea cum să trăiască pe Terra, dar același lucru nu se poate spune despre diversele specii extraterestre, care ne vizitau planeta periodic din motive încă necunoscute.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top