Cioloș: Nu-l cunosc pe Soros. Ponta s-a fotografiat cu el

Premierul Dacian Cioloş a afirmat luni că nu îl cunoaşte pe George Soros. El a ținut să precizeze că l-a văzut în fotografii cu Victor Ponta și cu alți miniștri din Guvernul Victor Ponta. 

”Legat de dl Soros, eu nu îl cunosc pe acest domn. Sigur, am auzit în presă de dânsul şi am citit despre dânsul.

N-am avut niciodată de-a face cu dânsul, în schimb am văzut că şi fostul premier Ponta şi alţi miniştri din Cabinetul Ponta s-au fotografiat cu domnul Soros, s-au întâlnit de mai multe ori.

Nu ştiu ce au discutat cu dânsul atunci, dar (…) tot ei sunt cei care vin acum şi încearcă să arunce această imagine negativă asupra acestui Guvern.

Faptul că sunt oameni în acest Guvern care vin din societatea civilă şi care ani de zile au demonstrat că, în multe domenii, organizaţii neguvernamentale au fost mai eficiente decât instituţii ale statului şi faptul că aceşti oameni, odată veniţi în Guvern, au lucrat ca să eficientizeze instituţiile statului, nu ştiu dacă asta înseamnă să fii vândut străinilor. (…)

Dacă un Guvern care să aibă credibilitate în exterior şi să poată să negocieze pentru România eliminarea vizelor pentru Canada, (…) dacă asta înseamnă să fii vândut străinilor şi dacă a fi patriot înseamnă să ţii lumea în sărăcie ani de zile prin modul în care guvernezi, asta îi las pe români să judece”, a declarat premierul Dacian Cioloș, la Adevărul Live.

Dcnews.ro

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns