Cine sunt vampirii energetici şi cum ne ferim de ei

Aura ne protejează împotriva atacurilor energetice. În momentul în care avem probleme de sănătate, de stres, aura devine mai șubredă, apar fisuri, care dau posibilitatea vampirilor energetici să ne creeze o stare de epuizare, de boală și chiar poate duce la moarte. Vampirismul înseamnă nu numai furtul de energie, dar și distrugerea învelișului karmic.

După un furt masiv de energie, pot apărea devieri psihice. Există și locuri în care organismul este văduvit de energie.Chiar în casa în care locuim există vampiri energetici care atacă organismul, ducând la stări de moleșeală, dureri de cap, stări de panică.

Plantele care sunt vampiri energetici sunt orhideele, tuia, feriga și chiparosul. Specialiștii spun că acestea au capacitatea unor adevărați vampiri energetici. Din aceeași categorie fac parte și florile uscate. Se spune că în general, florile uscate sunt vampiri energetici. Există și plante care ne dau energie. Dintre acestea amintim mușcata, violetele, cactusul.
Arborii bonsai sunt benefici pentru a înțelege lumea spirituală, ne face mai intuitivi, mai sensibili. Cine sunt vampirii energetici?

Persoanele care au un câmp bioenergetic predominant negativ. De regulă, ei acționează asupra copiilor, bătrânilor, bolnavilor. Furtul de energie se poate realiza și de la distanță, în ciuda existenței unor obstacole fizice.
Vampirii energetici sunt persoanele care se autocompătimesc. Sunt critici, pesimiști. Persoana atacată energetic trăiește stări sufletești neplăcute, dureri, furnicături în mâini și picioare, senzații de rece în corp, grețuri, somnolență.
Vampirismul energetic poate crea depresii foarte grave și se poate ajunge la distrugerea sistemului imunitar. Orașele mari, aglomerările sunt cadru propice pentru furturile energetice.

Atacurile energetice pot veni și prin privitul intens. Deochiul sau privirea care secătuiește, implică un transfer de energie negativă asupra victimei. În sudul Italiei se vorbește despre două tipuri de deochi. Primul este provocat de laude, admirație, iar celălalt se produce din invidie, dușmănie. Este de notorietate cazul Papei Pius al IX-lea, cel mai lung pontificat din istorie, 32 de ani, care avea darul deochiului. Slujitorii care veneau în audiență la el, nu uitau să se închine, înainte să intre în încăpere.

Loading...

Deochiul sau ochiul rău, este menționat și în Vechiul Testament. Alan Dundes, profesor la Universitatea Berkeley, explică deochiul prin opoziția dintre apă, care sugerează viața și uscăciunea, care simbolizează moartea. Astfel, adevăratul rău pe care-l face victimei, vampirul energetic, este de a usca fluidele necesare vieții. Atinși de ochiul rău, copiii plâng, mamele nu mai pot alăpta, bărbații devin neputincioși.

vampiri-energetici

Deochiul are repercusiuni și asupra animalelor, dar și a pomilor. Se spune că persoanele cu ochii albaștri sau verzi, sunt mai predispuse să devină vampiri energetici. Se spune că în România, există zone energetice foarte puternice, pure. Aceste zone ne permit să intrăm în stare de comuniune cu extrasenzorialul. Asemenea locuri găsim în Munții Bucegi, Insula Șerpilor, Valea Oltului, Sarmizegetusa.

Specialiștii împart vampirii în patru tipuri.

Dominatorul, persoana care intervine în deciziile tale

Narcisistul, persoana care la început ți se pare atrăgătoare, inteligentă. Cu timpul devine grandios, plin de sine, flămând să fie admirat de ceilalți.

Criticul, persoana care dă din cap a nemulțumire. Se crede un șef.

Victima, persoana care crede că toți sunt împotriva sa.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și