CINE SUNT REPTILIENII? Caracteristicile celei mai înspăimântătoare specii extraterestre

CINE SUNT REPTILIENII? Caracteristicile celei mai înspăimântătoare specii extraterestre

Cine sunt reptilienii? Cu toții ne-am întrebat. Credem sau nu în existența civilizațiilor extraterestre, suntem curioși și consumăm informație în acest sens.

Mai mulți specialiști în ufologie au pus cap la cap descrierile pe care le-au făcut cei care susțin că au întâlnit extratereștrii, rasa reptilieni și au realizat următorul portret robot.

Caracteristici

Talie – 1,5 până la 3,5 metri. Sunt în poziție bipedă
Culoare – verde cenușiu
Mâini – patru degete, culoare închisă
Capul – alungit
Gura – buze ca o fantă
Piele – culoare cenușie, cutanată
Ochii – pupile verticale, iris auriu
Sânge – rece ca la reptile
Efecte asupra martorilor – dezgust, repulsie
Comunicare – niciuna

Reptilienii și tăblițele sumeriene

În susținerea celor de mai sus și implicit a existenței pe Pământ a reptilienilor, oamenii de știință susțin că tăblițele sumeriene, care au fost descoperite în secolul al XIX-lea și ca vechime sunt situate cu 2000 de ani î.Hr., descriu venirea pe Pământ a unor dumnezei, coborâți din cer, denumiți Anunnaki.

Aceștia au creat o rasă hibridă pe Pământ. Erau evoluați și au preluat conducerea. În numeroase mitologii întâlnim simbolul șarpelui. Să ne amintim de șarpele din grădina Edenului. Este posibil ca textele biblice să fi fost inspirate de textele din tăblițele sumeriene, care au fost scrise cu mii de ani înaintea textelor biblice?

Reputatul cercetător Zecharia Sitchin, traducătorul textelor de pe tăblițele sumeriene susține că există în vechea lume o rasă a șarpelui. Noi, oamenii, suntem descendenții acestor mutații genetice. Sitchin susține că reptilienii au venit de pe planeta Nibiru, care paradoxal, de câțiva ani, a fost descoperită de către specialiștii de la NASA.

Loading...

Ani de-a rândul s-a spus că nu există o planetă, ascunsă în spatele planetei Neptun. Și totuși realitatea a fost alta.
Cei care au blamat teoria lui Sitchin, au fost obligați să-și revizuiască discursul și convingerile, după ce Nibiru, a fost descoperită.

Cei mai sceptici dintre noi, cu privire la veridicitatea acestei teorii, trebuie să ne aducem aminte că, în vara anului 2003, în munții Bucegi au fost descoperite mai multe schele gigantice, pe care unii antropologi le atribuie ca fiind ale unor civilizații extraterestre.

Această descoperire nu a fost dată publicității, dat fiind presiunile pe care SUA le-a făcut asupra României.
În Bușteni, începând cu anul 1994, timp de trei ani, au fost înregistrate numeroase mișcări tectonice, care nu făceau parte din clasa cutremurelor.reptilian-alien

Se produceau pe o zonă restrânsă, uneori locuitorii câtorva străzi din Bușteni simțeau aceste mișcări, la oră fixă, ora 20 și aceste mișcări produceau un zgomot surd, ca și cum în subteran se prăbușea o parte din scoarță.

Sunt specialiști care susțin că în Bucegi există zone subterane, construite acum zeci de mii de ani și care sunt cauza acestor fenomene.

Sunt locuite sau au fost locuite aceste zone subterane? Cine a construit aceste zone?  Se spune că aceste tuneluri duc în zona crucii de pe Caraiman. Suntem pregătiți să acceptăm și să înțelegem o altă teorie despre ceea ce înseamnă originea omenirii?

Sunt descoperiri făcute pe teritoriul României care ar schimba cursul istoriei, dar care, din păcate, sunt ținute ascunse. Au existat civilizații necunoscute nouă, sau există, în subteranele din Bucegi?

loading...

Related posts