Mozaic

CINE ESTE MELANIA TRUMP?

Melania Trump are 43 de ani și s-a născut în Slovenia. Tatăl său, Victor Knavs, are un fiu dintr-o căsătorie anterioară. În prezent, acesta are 50 de ani dar, nu s-a întâlnit niciodată cu Melania.

Din cea de-a a doua căsătorie a lui Victor Knavs se nasc două fete, Melania și Ines.

Melania îl întâlnește pentru prima oară pe Donald în anul 1998, în cadrul săptămânii de modă de la New York. Ea avea 28 de ani, el 55 de ani.

Într-un interviu pe care l-a acordat, Melania a declarat că Donald i-a cerut numărul de telefon dar, ea a refuzat să i-l dea, pentru că acesta era căsătorit.

Când Trump a sosit în Slovenia pentru a-și cunoaște viitorii socri, a fost mare agitație. El a închiriat un hotel întreg pentru a-și primii viitorii socri, pe care ulterior, îi va muta în New York.

Căsătoria lor are loc în 2005 și a costat un milion de dolari. Rochia pe care a purtat-o a fost creația lui John Galliano și a costat 200000 de dolari. Bill și Hillary Clinton au fost prezenți la nuntă.

Melania Trump s-a născut în 20 aprilie 1970, în orașul Novo Mesto, Slovenia. Tatăl său concesia automobile, iar mama sa lucra într-o fabrică de textile.

Martha Washington a fost prima doamnă a SUA în anul 1789. Melania Trump este cea de a 47 a primă doamnă a SUA. La doi dintre președinții SUA le-au decedat primele soții și s-au recăsătorit. Din această cauză este o neconcordanță între cei 45 de președinți și cele 47 de prime doamne.

Melania este cea de a doua prima doamnă născută în afara SUA, după Louisa Adams, soția președintelui John Quincy Adams, care s-a născut în Anglia.

În prezent, Melania are propria afacere cu bijuterii și cosmetice. Ea va mai rămâne o perioadă în New York, până când fiul ei, Barron, va termina anul școlar.

Tot mai mulți analiști se întreabă cine va fi prima doamnă, Melania sau Ivanka, energica fiică a lui Trump?

loading...
To Top