The news is by your side.

Cine este Antichrist?

0

In ultimii ani am fost impresionati cu povestea unui Antichrist ce va pune in fruntea oamenilor pecetea 666, in acest mod sufletul va fi luat pe vecie. Deci este corecta aceasta afirmatie?

In primul rand, ce este sufletul pentru a fi pierdut pe vecie? Atat timp cat nu se da raspuns la aceasta intrebare, se pot face multe afirmatii eronate. Sufletul omului este constiinta sa, omul fiind constiinta ce primeste corp pentru a se exprima. Dupa moarte sufletul nu pleaca intr-o alta lume, ci se retrupeaza intr-un nou corp, putand fi sau nu urmat de o karma a faptelor din viata anterioara. Apectul este ca in urmatoarele vieti sufletul sau constiinta nu preia amintirile deoarece acestea sunt inscriptionate pe neuroni, neuronii se distrug odata cu corpul.

Religia este cea care stabileste Legea retruparii, cu cat este mai confuza aceasta Lege, cu atat se poate ajunge la distrugerea completa a sufletului la sfarsitul vietii. Oamenii au libertatea de a hotari Legea retruparii, nu este impusa de catre Dumnezeu, urmand ca ea sa se implineasca obligatoriu.

Constiinta omului nu este rezultat al actiunii materiei, ea este de natura divina si se suprapune peste creierul material, fiind in simbioza cu creierul. Aceasta simbioza da impresia ca eu-l sau constiinta este rezultat numai al activitatii chimice neuronale, dar actiunea neuronala singura nu poate determina activitatea intelectuala.
In urma cu 100 de ani, daca cel mai mare savant primea sa studieze un computer, ar fi facut greseala sa atribuie functionarea de tip program componentelor sale, astfel se procedeaza la acest moment in studiul creierului uman, este redus la o singura entitate.

antichrist Cine este Antichrist?

Deci, constiinta omului este sufletul sau, ce rost ar avea sa primeasca o pecete pentru a fi pierdut pe vecie? Dupa moarte urmeaza sau nu urmeaza o noua viata, daca ai Legea retruparii stii exact ce te asteapta in viata urmatoare dupa ce faci bilantul faptelor din viata prezenta. Problema este ca odata cu nasterea omului superior, multe suflete de primitiv nu convin deoarece au un IQ deplorabil, acesta fiind motivul pentru care pier pe vecie.

Antichrist se poate traduce ca fiind impotriva lui Hristos, dar daca Hristos nu a trait in urma cu 2000 de ani si un om cunoscator al adevarului complex al acestei lumi dovedeste aceasta, cum se numeste el? Deci este posibil ca vocea adevarului integrator al omului sa fie numita astfel daca povestea lui Hristos nu trece testul adevarului.

In Evanghelie se precizeaza ca in ceasul al saselea Iisus a cerut apa de la o femeie ce a avut cinci barbati. Ce rezulta clar de aici? Cinci este cifra pacatului, a viciului, iar sase se poate interpreta ca un numar al vietii. Este normal sa fie o atitudine de respingere a numarului sase deoarece Legea Existentiala actuala este un Pentalex, adica are cinci elemente definitorii, noua Lege este superioara, prin urmare va avea sase elemente definitorii. De fapt, prin pecetea 666 de ani de zile se predica sfarsitul civilizatiei primitivului.
Adevarul este nepieritor, prin urmare cel ce va grai adevarul complex al acestei lumi nu va incerca sa-l impuna fortat, obligativ, intr-o zi va trona oricum pe aceasta planeta. Un slujitor al adevarului nu urmareste sa-si faca adepti, nu urmareste sa-si ridice Biserici, el stie ca in timp vor fi eliminate convingerile eronate.

Si totusi ce inseamna 666? Corect este 666…, sistemul nervos central este alcatuit din sapte atomi, in cazul primitivului se combina cate cinci, in cazul omului superior combinatia este de sase. Activitatea intelectuala superioara a omului nu se coreleaza cu intensificarea activitatii craniene (intensificarea activitatii craniene ar avea ca efect mari deficiente psihice), ci cu structura creierului. Deci, afirmatia despre o pecete ce va duce la pieirea sufletului pe vecie este o falsitate, omul superior se naste indiferent de voia primitivului, iar vocea adevarului poate fi Antichrist daca povestea lui Hristos nu trece testul adevarului. Din respect pentru primitiv se face o selectie a sufletelor ce primesc retrupare in corpurile evoluate, exista si varianta ca toate sufletele actuale sa fie date pieirii, urmand ca pe planeta sa se nasca superiorii cu noi eu-uri constiinte suflete.

O alta mare problema, de ce Antichrist trebuie sa fie un barbat? De ce nu este o femeie, doar si ele exista pe planeta si sunt superioare barbatului prin rolul ce-l au in zamislire, barbatul putand trece in ipostaza de element de zamislire ( adica exista doar pentru insamantare). Daca o femeie puternica se ridica impotriva nedreptatii promovate de religie prin considerarea femeii ca inferioara barbatului, poate fi aceasta numita Antichrist? Figura centrala a crestinismului este un barbat, ori ea va avea o atitudine vehementa in raport cu aceasta…

Antichrist si Fiara sunt doua fiinte diferite, vocea adevarului integrator al omului poate fi Antichrist daca crestinismul nu trece testul adevarului, pe cand Fiara inseamna o fiinta de o mare cruzime, asa cum releva si numele. Cunoscatorul adevarului nu este impotriva lui Hristos, dar explicatiile sale pot fi interpretate astfel.
Dumnezeu-Demon este Entitate Divina Abstracta, nu se poate intrupa intr-un singur om, fiind cu mult peste conditia de om, ca Izvorator (temei) al Raului poate actiona asupra tuturor mintilor oamenilor de pe planeta. Insa este posibil sa aiba o legatura speciala cu un om ce prin personalitatea sa ii slujeste interesele. De ani de zile marele sau interes nu sunt sufletele oamenilor, ci Noua Lege Existentiala. Sunt doua variante, intr-un caz primeste multa putere la balantica Bine-Rau, in celalalta situatie, puterea sa este mult diminuata. Cu cat are mai multa putere la balantica, cu atat are mai multe suflete ce ii implinesc Voia.

Deci cine este Antichrist? Daca se considera Antichrist vocea adevarului integrator al omului, atunci orice om ce a spus si a crezut ca nu a existat Hristos poate fi numit Antichrist. Daca se numeste Antichrist omul ce are o legatura speciala cu Dumnezeu-Demon este o mare greseala deoarece acesta nu are scopul de a purta o campanie impotriva lui Hristos, misiunea lui este de stabilizare ecologica.

Articol semnat: Evi Eshara

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și