Mozaic

CINCI TIPURI DE OAMENI PE CARE SA-I EVITI CAND II VEZI IN JURUL TAU!

Persoanele care apar in vietile noastre pot avea personalitati variate. Unele ne pot ajuta sa evoluam, altele pot fi doar amuzante. Altele, nu fac decat sa ne impiedice sa evoluam.
1. Persoana care nu gandeste profund
Aceste persoane vorbesc despre celebritati, despre conflictele acestora si ii barfesc pe ceilalti. Adesea aceste persoane cred despre sine ca sunt foarte inteligente, si chiar pot fii, insa nu gandesc prea profund. Trebuie sa ne inconjuram de oameni care gandesc profund. Chiar si o singura persoana.
2. Lenesii
Lenea este o boala care poate fi vindecata doar prin munca intensa si un scop clar. Acest lucru este necesar pentru o buna functionare a gandirii. Insa atunci cand suntem inconjurati de lenesi riscam sa devenim si noi ca ei.
3. Laudarosii
Oamenii care se comporta ca si cum au ceva mereu de demonstrat, o fac insa nu intr-o forma pozitiva. Vor ca oamenii din jur sa ii admire pentru cat sunt de minunati si sa le distraga acestora atentia de la reusitele altora. De obicei nu valoreaza nimic.
4. Pierde-vara
Sincer acum, nimanui nu ii este pe plac o persoana delasatoare. Am fost in aceasta postura o data sau de doua ori in viata mea si sincer nu duce nicicum spre ceva bun. Pierde-vara este acela care iti spune ca nu poti sa faci, cei care te trag in jos.
5. Oamenii care nu au aspiratii
oameni - CINCI TIPURI DE OAMENI PE CARE SA-I EVITI CAND II VEZI IN JURUL TAU!
Se trezesc, merg la serviciu, se intorc acasa, mananca si dorm. Poate ca au avut candva vise insa au lasat monotonia si rutina sa le intre in viata. Nu se gandesc ca pot. Nu tolereaza niciun gram de disconfort. Nu vor sa isi depaseasca conditia.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top