Cinci oameni care sustin ca au fost in iad

Cu toții am auzit, fie am citit, despre oameni care au avut experiențe din preajma morții. Aceștia au susținut că o lumină uriașă i-a ghidat spre un loc mirific unde s-au simțit împliniți din toate punctele de vedere. Acolo și-au întâlnit rudele moarte și unii dintre chiar au avut posibilitatea să comunice cu ele. Aceste experiențe sunt atât de frumoase încât moartea pare precum o poartă care face trecerea spre o lume mai buna, mai pașnică și mai bună, adică raiul.

Cu toate acestea, printre cei care au experimentat moartea, eu existat și oameni care au susținut că s-au trezit în cele mai cumplite focuri ale iadului. Iată cele mai cumplite relatări ale unor oameni care au simțit pe pielea lor căldura insuportabilă a celui mai cumplit loc, iadul:

1. Evelyn Hazell

Evelyn Hazell, un critic de artă din Marea Britanie, s-a prezentat la spital cu meningită. Brusc lucrurile s-au complicat și a intrat într-o criză dramatică. Atunci a fost momentul când a simțit că ceva o trage în jos. A ajuns într-un loc unde era numai foc în jurul ei, iar agresorul vroia s-o arunce în cel mai fierbinte loc de acolo. Femeia a povestit că s-a luptat din toate puterile cu acel bărbat puternic și ca prin minune a reușit să ajungă înapoi în lumea celor vii. În urma acestei experiențe, Evelyn Hazell a realizat că iadul există și și-a schimbat complet percepția asupra vieții.

2. Matthew Botsford

Loading...

Matthew Botsford se relaxa pe terasa unui restaurant din Atlanta când un bărbat neidentificat a început să tragă cu o armă în stânga și în dreapta. Botsford a fost lovit de un glonț chiar în cap și dintr-o dată a simțit cum intră în pământ. Brusc s-a trezit parcă într-o celula și nu mai știa să iasă de acolo. La puțin timp după aceea, a auzit vocea lui Dumnezeu care le-a ordonat îngerilor să-l scoată de acolo. Botsford a fost readus la viață și acum este paralizat într-un scaun cu rotile.

3. Howard Storm

Bărbatul de origine engleză se afla într-o excursie la Paris când a fost nevoit să meargă la spital pentru că avea dureri foarte mari de burtă. A fost diagnosticat cu ulcer și din diferite motive operația sa a fost amânată. Pentru că durerile erau atât de puternice, Howard Storm aproape că renunțase la viață și brusc s-a trezit într-o încăpere în care mai mulți umanoizi se holbau la el. A realizat că aceștia sunt demoni și a început să se roage la Iisus pentru a-l salva. Rugăciunile sale au fost ascultate și după o perioadă indefinită de timp o forță superioară l-a ridicat din camera respectivă. În cele din urmă bărbatul a fost readus la viață și s-a vindecat de boala sa. Pentru a-i mulțumi lui Iisus, Howard Storm s-a călugărit și acum duce o viață monahală.

iad4. Tamara Laroux

Atunci când Tamara Laroux avea 15 ani, părinții săi au hotărât să divorțeze. Supărată, adolescenta a hotărât să se împuște în piept în timp de făcea dus. Imediat după ce glonțul i-a străpuns pieptul, adolescență s-a trezit într-un loc plin de flăcări. Era înconjurată de suflete care plângeau în chinuri și un demon o privea încruntat. Nu știa unde se află și era cuprinsă de frică. După o perioadă de timp l-a văzut pe Iisus, care a luat-o din acel loc cumplit și a dus-o în rai. Tamara Laroux s-a trezit apoi pe masa de operația unde medicii tocmai au readus-o la viață.

5. George Ritchie

În 1943, George Ritchie se afla pe patul unui spital bolnav de pneumonie. Timp de 9 minute a intrat în moarte clinică și atunci a experimentat iadul. S-a trezit într-un loc plin de flăcări, unde o multitudine de suflete erau chinuite. Când a văzut ceea ce se petrece în jurul său a început să plângă și nu mai știa ce sa facă. După nu foarte multă vreme George Ritchie a fost luat de Iisus de acolo și într-un fel miraculos a reușit să revină la viață. Astfel, Ritchie a rămas marcat pe viață de experiența cumplită prin care a trecut.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și