Cimitirul giganților din Wisconsin, 18 schelete inexplicabile care trebuiau să schimbe istoria

Cimitirul giganților din Wisconsin este un subiect, care face parte din arheologia interzisă. În urmă cu peste un secol, s-au descoperit 18 schelete gigantice, care sfidează orice logică și care ar putea să scrie din temelie întreaga istorie a omenirii.

Cimitirul giganților, o descoperire incredibilă

În luna mai a anului 1912, mai mulți muncitori au făcut descoperirea vieții lor. Povestea se petrecea în statul american Wisconsin, SUA, când 18 schelete inexplicabile de giganți au fost descoperite din pură întâmplare.

Odată scose din pământ, oamenii de știință din acele vremuri au rămas surprinși. Erau atât de mari încât nimeni nu mai văzuse așa ceva până atunci. Un alt atribuit straniu era craniul acestor ființe imposibile, pentru că erau ușor alungite. Acestea nu au aparținut unor ființe obișnuite, ci ale unor entități desprinsă dintr-o altă poveste sau alt film.

Caracteristici bizare

Ziarul american, New York Times, publica un amplu articol despre această descoperire, în ziua de 4 mai 1912. Jurnaliștii americani le-au descris ca fiind gigantice și așa și era. Un schelet măsura între 3 și 4 metri. Craniile erau ușor alungite, și aveau câte 6 degete la fiecare mână și picior.

Un alt aspect ciudat erau dinții acestor personaje gigantice. Mult mai alungiți decât dinți unui om obișnuit, motiv pentru care la vremea respectivă s-a spus că giganții avea o durată de viață extrem de mare.

Loading...

La asemenea caracteristici este limpede că acești oameni, dacă îi putem numi așa, dețineau o forță impresionantă. Ei puteau căra sute de kilograme sau chiar tone. În acest context, trebuie să facem referire la textele biblice, care descriu civilizația nephilimilor.

Geneza 6: 4

Pe pământ trăiau uriaşi[a] în zilele acelea – şi chiar şi după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor şi ele le-au născut copii. Aceştia au fost eroii din vechime, oameni cu renume.

Alte descoperiri incredibile

Pe lângă cimitirul giganților, în ultimul secol s-au mai descoperit și alte schelete de giganți, în diferite locuri de pe glob, chiar și în România. Cel mai ciudat este că aceste informații nu au fost făcute publice sau s-a scris foarte puțin despre ele. De ce? Pentru că oamenii de știință nu pot accepta existența unor astfel de creaturi pe Terra, pentru că astfel s-ar distruge în totalitate teoria evoluționistă a lui Darwin.

Sursele susțin că din 1950 și până în prezent au fost descoperite peste 200 de astfel de schelete. În 2002, National Geographic a raportat o duzină de schelete de ciclopi, descoperite în Grecia. Acestea aveau peste 5 metri înălțime. De atunci și până în prezent nu s-a mai auzit despre ele. Oare de ce?

Oamenii cu părul roșu

Pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, în rândul amerindienilor, circulă și în ziua de astăzi o legendă cu privire la oamenii cu părul roșu. Se spune că aceștia erau fiii zeilor, erau extrem de înalți și aveau părul roșu și urechile alungite. Exact la fel ca și uriașii despre care se spune că au construit Brazda lui Novac, de pe teritoriul țării noastre.

cimitirul giganților

Acești giganți nu erau deloc violenți, după cum s-ar putea crede și într-o bună zi și-au strâns toate lucrurile și au părăsit teritoriul american. Legenda indiană se oprește aici, dar putem adăuga că un astfel de grup de uriași a poposit pentru o perioadă lungă de timp pe celebra Insula Paștelui, unde au pus bazele unui culturi solide.

Manipulare și ascunderea adevărului

Nu se știe ce s-a întâmplat cu scheletele descoperite la cimitirul giganților din Wisconsin. Acestea, ca și multe altele, au dispărut pur și simplu, ca și cum ele nu ar fi existat niciodată. De aici putem să ne dăm seama că adevărul este ascuns intenționat, ca și cum la nivel mondial ar exista o entitate sau o organizație, care dorește ca omul obișnuit să nu iasă niciodată din umbra milenară.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și