Istoria OZN! Churchill despre obiectele zburătoare fantomă, care produc panica

Istoria OZN există încă din cele mai vechi timpuri. În fiecare perioadă aceste fenomene au fost observate și monitorizate. În arhiva Prefecturii din Milano au fost descoperite mai multe telegrame și fonograme întocmite înainte de declanșarea celui de al Doilea Război Mondial, care fac referire la fenomene paranormale, respectiv, aeronave fantomă, nu era cunoscut acronimul OZN.

Documentele au intrat în posesia unui jurnalist italian care în anul 1996, a publicat un amplu articol pe această temă. Primele documente, datate iulie 1933, descriu prăbușirea unui OZN în apropiere de Varese și îl prezintă pe Benito Mussolini foarte preocupat de situație, în acest sens convocând un consiliu restrâns.

Pentru studierea epavei, Mussolini implică mai mulți profesori universitari din Roma și ordonă ca cei care vor da informații despre acest caz să fie arestați.

Tehnologia extraterestră, arma secretă a naziștilor

În anii 60, un cercetător german a descoperit în arhive o fotografie din anul 1936, care prezintă o farfurie zburătoare deasupra clădirii Reichstag.

Ulterior, au fost descoperite alte documente care făceau referire la prăbușirea unui obiect necunoscut în Pădurea Neagră, în apropiere de Freiburg, Germania și înștiințarea lui Himmler despre eveniment. În documente, obiectul este numit avion fantomă care a venit din altă lume.
În interiorul epavei au fost descoperite mai multe cadavre și un supraviețuitor care a fost preluat și transportat la Castelul Wewelsburg.
Hitler s-a deplasat la castel pentru a vedea creatura pe care a numit-o supraom.

Spre sfârșitul războiului, Hitler ordonă crearea unei organizații numite Sonder Buro 13 în care au fost cooptați cei mai buni specialiști și care avea ca scop realizarea unui prototip inspirat după tehnologia extraterestră recuperată la Freiburg.

Loading...

Obiectul realizat s-a ridicat de la sol timp de trei minute, la o înălțime de câțiva centimetri. Au urmat alte prototipuri, printre care faimosul disc V7, care la sfârșitul războiului au fost recuperate de americani prin operațiunea Paperclip.

Proiectele americane Gemini și Apollo au fost derulate sub conducerea omului de știință Wernher von Braun, care după război a primit azil în SUA. Există documente care fac referire la preocuparea majoră a americanilor și a rușilor de a intra în posesia acelor prototipuri.

Istoria OZN – Churchill și obiectele zburătoare

Winston Churchill

La sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, un avion de luptă britanic s-a prăbușit după ce a intrat în coliziune cu un obiect metalic necunoscut.

Churchill a dat ordin ca informația să nu ajungă în presă. Am citat dintr-un document care a fost descoperit în anul 1999, în arhivele Ministerului Apărării din Marea Britanie. Conform documentului, cazul a fost clasat pentru a nu crea panică în rândul populației și neîncredere în religie.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și