Descopera

CHUPACABRAS, CREATURILE NONTERESTRE DE PE TERRA

În decembrie 1994, Porto Rico a fost scena unor evenimente care ridică și astăzi multe semne de întrebare. Mai întâi, au putut fi observate multe apariții ale unor obiecte zburătoare misterioase.

La scurt timp, locuitorii au văzut mai multe creaturi ciudate pe care le-au numita Chupacabras. Aceste creaturi atacau vaci, capre, iepuri, câini, pisici, cărora le sugeau sângele.

Mii de animale au fost ucise și autoritățile portoricane au intrat în alertă. Prea multe informații despre aceste creaturi nu au putut oferi. Atacul acestora asupra animalelor era unul atipic. Cadavrele animalelor prezentau găuri circulare cu un diametru de peste un centimetru. Aceste găuri erau poziționate în jurul gâtului.

Nu existau alte răni sau urme pe suprafața cadavrului. La alte cadavre au fost descoperite găuri cu un diametru de până la 30 de centimetri prin care fuseseră extrase organele interne. Multe cadavre nu mai aveau ochi și ceea ce este de neexplicat este faptul că toate cadavrele descoperite nu erau rigide.

Creaturile numite Chupacabras au fost descrise ca având capul oval, ochii mari de culoare roșie, o gură mică, corpul acoperit cu o blană subțire, două mâini care se terminau cu gheare formate din trei falange, picioare puternice.

În noiembrie 1996, două astfel de creaturi au fost capturate și trimise spre studiu în SUA. În ultima perioadă astfel de creaturi au fost observate în Mexic, California și Florida.

loading...

În anul 2007, mai multe ferme din Texas au fost atacate de astfel de creaturi. Câteva dintre ele au fost împușcate și predate laboratoarelor. Specialiștii au concluzionat că este vorba despre un coiot care a suferit mutații importante.

Unii specialiști susţin teoria conform căreia mutațiile s-au produs în urma unor intervenții artificiale de origine terestră sau nonterestră.

CHUPACABRA, UN CARNIVOR ATIPIC

Există multe teorii cu privire la originile Chupacabra. Unele teorii susțin că aceste creaturi ar fi de origine extraterestră, alte spun că este vorba despre un liliac vampir modificat genetic.

Urmele găsite pe animalele moarte erau în număr de trei, fapt neobișnuit pentru că un carnivor are doi incisivi. S-a spus că este vorba despre un carnivor atipic.

Altă teorie susține că aceste creaturi sunt rezultatul unor experimente genetice secrete realizate de guvern, mai ales că in zona unde au fost văzute astfel de creaturi există o bază secretă.

Cei care susțin această teorie sunt convinși că în spatele fenomenului se găsesc coioții care au suferit mutații genetice. Aceștia au fost infectați cu scabie sau căpușe. Animalele pierd blana, fețele se atrofiază, incisivii ies mult în afară.

În perioada 1992-1995, în Puerto Rico au avut loc mai multe atacuri. Oile de la mai multe ferme au fost atacate. De această dată, atacul a fost unul atipic. Corpurile oilor erau intacte, doar golite de sânge.

Nu se poate explica cum a putut să fie colectat fiecare strop de sânge fără a lăsa urme evidente. Câteva luni mai târziu, alte 150 de animale au fost ucise în aceleași condiții. Cadavrele erau intacte, dar golite de sânge.

Toate animalele prezentau incizii mici în partea dreaptă a gâtului. Toate inciziile erau egale. Aveau diametrul unui pai și adâncimea de 10 centimetri.

Chupacabra a fost descrisă ca fiind o maimuță mare, bipedă, foarte agresivă. În perioada 1990-1995, în Puerto Rico au fost raportate peste 200 de astfel de atacuri. CHUPACABRAS - CHUPACABRAS, CREATURILE NONTERESTRE DE PE TERRA

După anul 1995 aceste atacuri au dispărut. S-a pus întrebarea dacă fenomenul Chupacabra a fost real. Specialiștii susțin că în pădurea tropicală există multe specii de plante și animale care nu au fost încă descoperite.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top